Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 14 » Команда вінничанина Володимира Реви всуху програла у Франції
08:26
Команда вінничанина Володимира Реви всуху програла у Франції
У французькому містечку Валансьєн, національна жіноча збірна України провела черговий поєдинок кваліфікації чемпіонату Європи-2017. Суперниками «синьо-жовтих» цього разу були одноосібні лідери Групи 3 - команда Франції, повідомляють у ФФУ.
На відміну від матчу проти Албанії у Львові, у стартовому складі України відбулось дві заміни. На вістрі атак вийшла Яна Калініна, яка замінила дискваліфіковану Тетяну Козиренко. А також повернулася після дискваліфікації Ольга Басанська.
З перших хвилин матчу, потужні француженки відразу заволоділи ініціативою – раз-по-раз примушуючи відпрацьовувати в захисті «синьо-жовтих». Тривожний дзвіночок для наших дівчат продзвенів уже на 5-й хвилині: Ле Сомме головою влучила у перекладину воріт Самсон. А вже за три хвилини «триколірні» вийшли уперед. Лідер збірної Франції Амрауі після подачі кутового виграла другий поверх у наших захисників і переправила «круглого» в сітку воріт.
Після цього підопічні тренера збірної України і "Ниви-В" Володимира Реви перехопили ініціативу на декілька хвилин, але до небезпеки біля воріт Буадді не доходило. 
На 27-й хвилині зустрічі захист збірної України знову дав збій і Абілі, відірвавшись від захисників, подвоїла рахунок у матчі.
Перед самою перервою капітан української команди Дарія Апанащенко мала чудовий шанс відквитати один м’яч, але голкіпер господарок виявилась на висоті.
Хочеться відзначити що перші 45-ть хвилин гри команда Франції грала досить жорстко, що призвело до того, що активна Бойченко отримала травму в одному з епізодів.
Друга половина матчу картину на полі не змінила. Франція продовжувала контролювати гру, а українки захищатися всіма силами. В одному з епізодів молода нападниця українок Яна Калінін ледь не вирвалась на побачення з голкіпером господарів, в останню мить захисниця корпусом відтіснила її. На 60-й хвилині гри, флангова атака збірної Франції призвела до автоголу у ворота Самсон. Ірина Василюк, намагаючись перервати гостру передачу, зрізала м’яч у свої ворота. У завершальні хвилин зустрічі господарки ще мали декілька нагоди забити четвертий м’яч, і їм це вдалося. Мажрі головою замкнула флангову подачу. 
У підсумку поразка збірної України з рахунком  0:4, яка ще залишає шанси на боротьбу за путівку на Євро-2017. Наступний свій матч «синьо-жовті» проведуть у червні проти Греції.
Як повідомив сайту skniva.at.ua Володимир Рева, поразка особливо не засмутила, адже Франція - одна з кращихї команд світу. До того ж у нашої команди залишаються шанси на вихід з групи. 
 

Переглядів: 327
2 Володимир  
0
0:4 - НИЩІВНА ПОРАЗКА, ЯКА НЕПРИПУСТИМА НАВІТЬ ВІЛ СИЛЬНОЇ КОМАНДИ І НАВІТЬ В ГОСТЯХ. вОНА "ПІДСВІДОМО" НЕГАТИВНО ДІЯТИМЕ НА НАШИХ ФУТБОЛІСТОК В ПОДАЛЬШОМУ.

1 Роман Вінничанин 29  
0
Нічого не вдієш потрібно забути цей матч і ціленаправлено готуватись до наступного. Без поразок небуває перемог загальновідома у футболі фраза.

Ім`я *:
Email *:
Код *: