Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Коли дах багатоповерхівки ремонтують за бюджетні кошти
12:04
Коли дах багатоповерхівки ремонтують за бюджетні кошти

У Вінниці, по вул. Брацлавська, 1, ще минулого року було створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). З 1 січня багатоповерхівка від’єдналася від ЖЕКу і «вийшла у самостійне плавання».
Вже є позитивні здобутки. Наприкінці літа за сприяння депутата Вінницької міської ради Вадима Кудіярова почався ремонт даху. Причому – виключно за бюджетні кошти.
– Дах над двома під’їздами вже відремонтовано. А над третім мають завершити у найближчий тиждень. Кошти на це (580 тис.грн.) виділені з міського бюджету, – сказав голова правління ОСББ по вул. Брацлавська, 1 Михайло Мельничук.
Вадим Кудіяров розповів, що він і його фракція «Батьківщина» у міськраді підтримують загальну концепцію розвитку Вінниці.
– Мій округ знаходиться на околиці міста. На ньому майже всі багатоквартирні будинки перебувають у поганому стані. Вони потребують ремонту дахів, комунікацій, благоустрою тощо, – зазначив депутат міської ради.
За словами Вадима Кудіярова, він разом з головами ОСББ і старшими по будинках проводить активну роботу і робить все можливе, щоб покращити стан багатоповерхівок.
– Серед іншого, звертаємо увагу на енергозбереження, благоустрій будинків тощо. У 2017 році мені вдалося залучити близько п’яти мільйонів гривень з міського бюджету на ремонтні роботи в межах свого округу, – розповів Вадим Кудіяров.
В.о. директора Департаменту житлового господарства Вінницької міської ради Роман Фурман нагадав про діючу міську програму щодо підтримки ОСББ.
-У її рамках один з видів конструктивних елементів будинку ремонтується виключно за кошти міського бюджету, у вигляді заохочення. Це може бути покрівля, інженерні мережі, заміна вікон. Окрім одного виду, решта робіт виконується у співфінансуванні: 30 % коштів надають мешканці, інша – бюджетні, – розповів Роман Фурман.

Переглядів: 329
Ім`я *:
Email *:
Код *: