Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Січень » 3 » Гравець"Прем'єр-Ниви" Дмитро Івашків увійшов до юнацької збірної України!
15:49
Гравець"Прем'єр-Ниви" Дмитро Івашків увійшов до юнацької збірної України!

Незважаючи на наявні проблеми з фінансуванням та втрату під час зимової перерви кількох лідерів вінницька «Нива» продовжить боротьбу за підвищення в класі. Про це  йшлося 29 грудня на прес-конференції у готелі «Франція», повідомляє Vlasno.info.
Про ситуацію в клубі розповідали почесний президент «Ниви» Василь Вовк і віце-президент Вадим Кудіяров. Йшла мова про те, що з команди пішли три провідних виконавців. Надійний захисник Сергій Андрєєв перебрався до тернопільської «Ниви», яка грає разом з вінничанами в групі «А» другої ліги і є нашим конкурентом. Потужний нападник Ярослав Браславський тепер виступає за ФК «Вінниця» в другій лізі чемпіонату України з футзалу. А півзахисник Дмитро Осадчий, майстер виконання стандартів, перебуває на перегляді в одному з клубів Словаччини. Ще у п’яти футболістів завершився контракт.   
– Сергій Андрєєв поступив нетактовно, адже ми раніше домовилися з ним щодо продовження контракту. Але незамінних в футболі немає! Незважаючи на кадрові втрати, мета «Ниви» на сезон не змінюється. Це – вихід до першої ліги.. Склад доповнимо кращими місцевими вихованцями, на яких робитимемо ставку. Приміром, разом з нашою командою тренується наш стипендіат Дмитро Івашків. Його запросили до збірної України U-16, яка виїздить до Туреччини, – підкреслив Василь Вовк.       
Вадим Кудіяров повідомив про домовленості щодо підтримку футбольної команди в 2018 році з бюджету Вінниці і області, як це було в поточному році. Але точні цифри стануть відомі на початку року. Віце-президент «Ниви» запевнив, що готовий прозвітувати про кожну витрачену на команду бюджетну копійку. Водночас продовжує вестися потенційних спонсорів і меценатів, без яких за наявної обмеженої бюджетної підтримки професійному клубу ніяк не вижити.  
Василь Вовк розповів, як вирішується проблема з покращенням футбольної інфраструктури. Адже наразі у «Ниви» немає ані власного стадіону, ані бази, ані автобусу тощо.
– Міська влада запропонувала нам ділянку площею 4 га (на Тяжинові) для облаштування стадіону для тренувань та мінімальної інфраструктури. Але ми поки що не знайшли інвестора на цей об’єкт, – сказав Василь Вовк. – Останнім часом тренувалися на трав’яних газонах аграрного і технічного університетів. За непогоди будемо проводити тренування на штучному покритті СК «Нива».   
Як повідомив очільник «Ниви», наша команда після поновлення змагань прагне грати на Центральному міському стадіоні. Але він далекий від ідеалу.
– Там немає навіть туалетів. Перед матчами ми шукали біотуалети по всьому місті і докупляли недостатні деталі. Якщо наша команда вийде до першої ліги, ЦМС можуть не допустити до цих змагань. І буде неприємно, якщо клубу з президентсько-прем’єрського міста доведеться проводити домашні матчі в … сусідньому Хмельницькому, – зауважив Василь Вовк.                       
«Нива» поновить тренування наприкінці січня – на початку лютого. План проведення зборів складає головний тренер Денис Колчин. Можливо, перед цим нивівці зіграють товариський поєдинок (без легіонерів) із клубом другої ліги «Полісся» (Житомир). Бо він з 20 січня планує провести тренувальний збір на вінницькому СК «Нива». Також розглядається питання участі «Ниви» на столичному турнірі-меморіалі Закарлюки, як було торік. Офіційні поєдинки другого кола чемпіонату України нивівці почнуть проводити 31 березня.    

Переглядів: 293
Ім`я *:
Email *:
Код *: