Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 26 » ФК "Кремінь" - переможець "Весняного кубка Ниви"!
12:16
ФК "Кремінь" - переможець "Весняного кубка Ниви"!

У головному матчі турніру між собою зустрілись "Премє'р-Нива" (Вінниця) та "Кремінь" (Кременчук). Обидва колективи вибороли право зіграти у цьому матчі у серії післяматчевих пенальті. Вінничани обіграли "ОК ім. Піддубного" з Києва, а команда з Кременчука — футболістів "ДЮСШ 15".

Початок зустрічі був рівним. Команди розуміли ціну помилки, тому почали гру обережно, переважно контролюючи м'яч та не загострюючи ситуацію на полі.

Перший м'яч у зустрічі було забито після помилки захисника вінничан, який вчасно не розрядив ситуацію та дозволив 21-му номеру суперників його обікрасти та точно пробити під поперечину: 1-0 на користь "Кременю".

Через декілька хвилин небезпечний момент, знову ж зі сторони колективу з Кременчука, було нівельовано лише завдяки фолу поблизу штрафного майданчика, за що захисник отримав перший у матчі "гірчичник".

Намагання вінницького колективу взяти ініціативу у свої руки обертались для них контратаками збоку суперників. Так у середині тайму одна із таких швидких атак завершилась небезпечним ударом з далекої відстані, який, на щастя, для "Прем'єр-Ниви" пролетів трошки вище воріт.

Не пройшло і кілька хвилин як захисники команди у зеленій формі знову були змушені порушувати правила ціною жовтої картки. На цей раз від гола господарів врятував голкіпер у чудовому стрибку.

У другій половині тайму гра потрохи вирівнялась та перемістилась у центр поля, де більшість часу гравців обох колективів проводили у боротьбі за м'яч. При спокійному ході подій "Кремінь" зумів подвоїти свою перевагу. Вертикальна передача на швидкого нападника, який завдяки своїм індивідуальним якостям, втік від захисників та, перегравши голкіпера, відзначився у воротах "Прем'єр-Ниви".

Все ж, наприкінці ігрового часу першого тайму, команда з міста над Бугом змогла відквитати один м'яч зусиллями свого капітана, який скористався помилкою голкіпера, який покинув ворота, та обробивши м'яч пробив між останнім та захисниками.

Другий тайм розпочався за сценарієм першого. Рівна гра у центрі поля з великою кількістю боротьби. Першим небезпечним моментом у другому таймі знову відзначились гості з Кременчука. Чудові дії півзахисників дозволили нападнику вийти віч-на-віч з голкіпером вінничан, але реалізувати нагоду не вдалось: удару не вистачило точності.

За хвилину ще один момент змарнував вже півзахисник гравців у синіх футболках. Він змістився під удар та завдавав удару з вигідної позиції: м'яч пройшов поруч із дев'яткою воріт.

До середини першого тайму небезпечних моментів на полі не виникало. На напівмомент від вінничан, де голкіпер спокійно справився з ударом, "Кременчук" відповів небезпечною передачею в глибину воротарського майданчика, загрозу після якої нівелював голкіпер Вінничан.

Згодом збільшити свою перевагу могли знову гравці з Кременчука. Передача між захисниками дозволила опинитись нападнику перед голкіпером, але відчайдушний підкат захисника не дозволив прицільно пробити по воротах. Все ж з кутового удару, який був призначений після цього епізоду, рахунок став 1:3, завдяки влучному удару головою під ближню стійку воріт.

У час, що залишився рахунок зустрічі не змінився, що констатувало той факт, що переможцем "Весняного кубка Ниви" у віковій групі U-14 стає колектив "Кремінь" з міста Кременчук!

Олександр Янковський, тренер команди "Кремінь" (Кременчук):

"Первые эмоции положительные. Игра была сложная, динамическая, насыщенная. Я считаю что по праву в финале были две сильных команды. Сегодня мы оказались немного посвежее нашего соперника, плюс где-то удача повернулась к нам стороной. Мальчишки все старались, все турнир прошли ровно, на одном дыхании. Было тяжеловато как и всем командам: наверное потому, что играли шесть игр за пять дней. А в общем нам все очень нравится здесь, поэтому мы с удовольствием будем еще приезжать сюда. Турнир хороший и мы ради что мы его выиграли."

Джерело: http://vinfcup.com.ua

Переглядів: 281
Ім`я *:
Email *:
Код *: