Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Жовтень » 8 » "Батьківщина молода" провела у Вінниці молодіжний форум
10:19
"Батьківщина молода" провела у Вінниці молодіжний форум

Останнім часом у молодих вінничан виникає багато запитань про своє майбутнє. На регіональному форумі молоді, який пройшов у конференц-залі готелю «Франція» визначали найболючіші проблеми та шукали шляхи їх вирішення. На нього були запрошені студенти, представники молодіжного парламенту Вінниччини,  молодіжних та громадських організацій, спортивних федерацій тощо. Загалом в роботі взяли участь близько 120 активістів.
Серед учасників форуму була 22-річна вінничанка Юлія Гудзовська. Дівчина навчається у магістратурі одразу двох вишів. Опановує фах вчителя математики та інформатики та водночас управлінця навчальним закладом.  
– Я вирішила зайнятися громадською діяльністю. Мені цікава політика, бо я небайдужа до майбутнього нашої країни. Вірю в те, що все зміниться на краще. Вважаю, що ці зміни має проводити саме молодь, – каже Юлія Гудзовська. – Я навчаюся на менеджера. Це має допомогти мені і в громадській діяльності, де також необхідно спрямовувати зусилля багатьох людей у потрібному напрямку.
За словами організаторів форуму, вони досліджували, які проблеми найбільше турбують молодих вінничан. Понад 70 % потребують особистого житла. Актуальним є питання робочого місця, адже роботодавці переважно запрошують фахівців із досвідом. Не менш важливим для молоді є і самореалізація в громадському житті.
– Такі форуми відбуваються у всіх великих студентських регіонах, де є великі навчальні заклади. Вони мають на меті визначити перелік основних проблем у молоді регіону. За підсумками таких заходів формуються пропозиції місцевій владі, Міністерствам тощо, – сказав організатор регіонального форуму, голова обласної громадської організації «Батьківщина молода» Вадим Кудіяров.
На форумі був присутній заступник міністра молоді та спорту України Cергій Митрофанський.
– Ми розробили стратегію молодіжної політики до 2025 року. Опираємося на соціологічне опитування, яке провело Міністерство молоді та спорту України. Отже, топові проблеми молоді: житло, робота та місце в сучасній Україні. Ми маємо власне бачення вирішення цих проблем і обговорюємо це. При цьому враховуємо поради молодих людей, – каже Cергій Митрофанський.

Переглядів: 279
Ім`я *:
Email *:
Код *: