Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Липень » 06

Мешканців Вінниці, які хочуть бути здоровими мати гарну фізичну форму та стати щасливими, запрошують приєднатися до клубу здоров'я та успіху.
Теоретичні та практичні тренування проходитимуть на пляжі Гонти у Вінниці, починаючи з 7-ї ранку. Їх проводитиме майстер спорту, заслужений тренер України, доктор педагогічних наук, академік, багаторазовий призер світу з боротьби самбо та дзюдо серед майстрів, засновник спортивної мережі «Максимус» Борис Максимчук.  
– На заняттях ми займатимемося фізичними вправами. Це ходьба, біг, плавання, йога, силові вправи, робота з еспандерами, єдиноборства, волейбол, футбол тощо, – розповідає Борис Максимчук. – Щодня буде теорія. Обговорюватимемо підходи та теорії правильного харчування, режиму дня, лікування хвороб здоров'яформуючими методиками, психологію здоров'я і успіху тощо.
Члени нового клубу зможуть поступово, з дня в день, змінювати свої звички, від яких залежить майбутнє життя, здоров'я та успіх.
– Пропоную приєднуватися до клубу цілими сім'ями. Ви зможете провести цей ранковий час зі своєю родиною та з користю для здоров'я, – додає пан Максимчук.
Засновник клубу протягом свого життя вивчав фізичні та психологічні теорії та практики здоров'я, молодості та довголіття. Борис Максимчук має відмінне здоров'я, чудову фізичну форму, значні досягнення в спорті, науці та бізнесі. Протягом декількох десятиріччя Борис та його сім'я ... Читати далі »

Перегляди 268 | Дата: 06.07.2019

З третього по сьоме липня у Вінниці, в ТРЦ «Мегамолл», триває перший міжнародний дитячий шаховий фестиваль «Золота молодь». Нагадаємо, експерт Національного реєстру рекордів України Павло Горішевський визначив, що місто над Бугом встановила рекорд країни в номінації «Наймасовіший міжнародний дитячий турнір з шахів» – 648 учасників! Відповідні сертифікати отримав 5 липня й кожен учасник заходу.
Розповімо про перебіг подій в змаганні. Турнір подолав екватор – 5 тур із 9. В наймолодшій групі (до 6 років) визначився одноосібний лідер – киянин Михайло Неживенко. Тут виступає загалом найменше учасників – 38. А єдина іноземна учасниця, Анастасія Севастьянчук (Білорусь), перебуває в групі лідерів і посідає непогане п’яте місце.
В категорії до 8 років грає 141 спортсмен. Тут також визначився одноосібний лідер. Це вінничанин Аріель Швайгер, син відомого місцевого шахіста. На пів-очки від нього відстає Ніка Венська (Білорусь).
В групі до 10 років найбільше учасників – аж 181. Тут лідерство зі стовідсотковим доробком ділять представники нашої країни: чинний чемпіон України Артем Дячук (Дніпро), чемпіон Європи і України Ігор Самуненков (Київ) та Марія Габор (Ужгород).
В категорії до 12 років також лідерство захопило тріо українців, які набрали по 5 очок. Це чемпіон Закарпаття Вадим Петровський (Мукачеве), чемпіон України Михайло Тобак (Одеська область) та  Іван Сідлецький (Київ). В груп ... Читати далі »

Перегляди 236 | Дата: 06.07.2019