Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 25

Сьогодні, 25 травня, на СК «Нива» пройшов заключний матч групового етапу ДЮФЛ України U-15. «Прем’єр-Нива» приймала «Атлет» (Київ).
Вінничани мали два моменти, але не забивали практично в порожні ворота. У киян також був непоганий гольовий шанс.
Але – 0:0. Цей результат дав можливість «Прем’єр-Ниві» U-15 виступити у фінальній частині розіграшу. Перша стикова гра пройде першого червня у Вінниці.
– В першому таймі у нас був слабший склад. В перерві я зробив кілька замін, які допомогли нам покращити гру. На жаль, не забили – це футбол, – розповів тренер ДЮСШ «Прем’єр-Нива» U-15 Сергій Шубін.   
 

... Читати далі »

Перегляди 253 | Дата: 25.05.2019

Сьогодні, 25 травня, на СК «Нива» пройшов заключний матч групового етапу ДЮФЛ України U-14. «Прем’єр-Нива» приймала «Атлет» (Київ). В першому таймі наша команда забила два голи. Їх провели Влад Браславський і Артем Пасічник.
Здавалося, доля поєдинку вирішена. Але після перерви столичні футболісти спромоглися відігратися. Отже, 2:2. Цей результат дав можливість «Прем’єр-Ниві» U-14 виступити у фінальній частині розіграшу. Перша стикова гра пройде першого червня у Вінниці.
– Ми втратили перевагу у другому таймі через власні помилки. Хоча мали перевагу. Тепер готуємося до стикових ігор із командою західної групи, – розповів головний тренер ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олександр Гурін.

Перегляди 246 | Дата: 25.05.2019

24 травня у вінницькому клубі «Романтик» підбили підсумки навчального року. Збірна «шахових романтиків» цього року здобула золото на командному юнацькому чемпіонаті області в Кудлаях (Немирівський район) і срібло на юнацькому Кубку Вінниччини в Літині. Також вона дебютувала у дорослих регіональних командних чемпіонатах, де входила до п’ятірки найсильніших.
В особистому заліку вінницькі «шахові романтики» протягом навчального року здобули чимало нагород. Причому вигравали їх вихованці дуже різного віку. Приміром, нещодавно п’ятирічний Юрій Перепелиця став чемпіоном Вінниці з шахів серед дошколяриків, а студент місцевого педуніверситету Андрій Вічавський став третім на відкритому дорослому міжобласному чемпіонаті до Дня Перемоги.
На підбитті підсумків нагородили всіх юних вихованців. Вони отримали медалі, грамоти, цінні подарунки і навіть грошові премії партнерів клубу: обласного відділення НОКУ, магазину «Максимус», «Батьківщини молодої», депутата міської ради Володимира Околіти і депутата обласної ради Андрія Ковальова. А представники громадської організації «Серце Поділля» подарували юним шахістам дві пари сучасних електронних годинників.   
Найкращими в щорічному клубному рейтингу виявилися призер особистого чемпіонату області до десяти років Андрій Бутивський і переможець відкритого обласного турніру в Комаргороді (Томашпільський район) Лев Кержнер, а також ше ... Читати далі »

Перегляди 267 | Дата: 25.05.2019

З 21 по 23 травня у Вінниці провели 12-й відкритий турнір з футболу серед дітей 2007 – 2008 р.н. «Олімпійський первоцвіт». Грали на стадіоні міського Палацу дітей та юнацтва. Змагання пройшли за підтримки відділення НОК України у Вінницькій області, спорткомітету Вінницької міської ради та обласної федерації футболу.
На старт вийшли вісім команд. Вони представляли Хмельницький, Гнівань (Тиврівський район), Вінницький район та господарів поля. Колективи були розбиті на дві групи. Чотири кращі команди розігрували медалі.
В фіналі зустрілися вінницькі збірні школи № 16 і ДЮСШ «Прем’єр-Нива». Основна частина цієї гри завершилася внічию – 0:0, хоча певною ігровою перевагою володіли нивівці. В серії пенальті впевнено перемогла  «Прем’єр-Нива» – 3:1. Чемпіонів підготували провідні тренери цієї спортшколи Олександр Гайдаржи і Андрій Панчук.
– В нашій команді грали діти 2008 р.н. В той же час в інших колективах-учасниках турніру (окрім ДЮСШ Блохіна-Бєланова) – на рік старші. Наша команда цього віку раніше вигравала міжнародні і всеукраїнські турніри. Тому черговий успіх не є випадковим, – каже Олександр Гайдаржи. – На шляху до фіналу в групі ми подужали ДЮСШ Блохіна-Бєланова – 1:0, «Новатор» (Хмельницький) – 3:1 і СК «Темп» – 2:0.     
За словами тренерів ДЮСШ «Прем’єр-Ниви», багато гра ... Читати далі »

Перегляди 241 | Дата: 25.05.2019