Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Травень » 03

З 10 по 12 травня на стадіоні вінницького Центрального парку пройде п’ятий тур чемпіонату України з хокею на траві серед чоловічих команд. У вищій лізі грають дев’ять клубів із різних регіонів.
Поки на першому місці – ХК «ОКС-ШВСМ», який очолює тренер національної збірної України Павло Мазур. Цей колектив набрав у чотирьох попередніх турах 44 очки. На другому місці – «Старт-ШВСМ» (Бердичівський район Житомирської області) – 41 очко. На третьому місці – «ШВСМ-Олімпія» (Вінниця) – 36 очок.
Центральною у турі буде зустріч між «Старт-ШВСМ» і «ШВСМ-Олімпія». Вона пройде десятого травня. Початок – о 12 00. Вхід глядачів – вільний.
– Загалом у чемпіонаті України передбачено сім турів. Шостий раунд пройде з 24 по 26 травня, якраз перед Кубком європейських чемпіонів «Трофі». А завершальний – наприкінці червня. Одразу після відбору на Олімпійські ігри, який відбудеться у Франції, – розповів Павло Мазур.
Нещодавно «ОКС-ШВСМ» виступав на першому турі Кубку Співдружності у Білорусі. Там він розділив друге-третє місця серед чотирьох команд. Вінничани розійшлися миром із ХК «Єкатеринбург» (Росія) – 3:3, переграли «Будівельник»(Брест, Білорусь) – 3:1 і з аналогічним рахунком поступилися ХК «Мінськ». Заключний тур Кубку Співдружності відбудеться з 9 по 12 серпня у Б ... Читати далі »

Перегляди 259 | Дата: 03.05.2019

Наступна гра «Ниви» знову пройде у Вінниці. Вона гратиме у неділю, п’ятого травня, на Центральному міському стадіоні. Початок матчу – о 16.00. Суперником «Ниви» буде лідер групи «А» «Черкащина-Академія».  
Після двох перемог поспіль – в гостях над «Минаєм» (Закарпаття) і вдома над «Буковиною» (Чернівці) - наша команда перебуває у гарному настрої. На жаль, основний форвард Ярослав Браславський через дискваліфікацію пропускатиме наступну гру. Але його буде ким замінити в атаці. Бо, за словами нашого головного тренера Колінса Нгахи, у нинішній «Ниві» в разі необхідності гравці можуть вдало виступати на чужій позиції.
В попередньому турі «Черкащина-Академія» вдома переграла одного із лідерів «Минай» - 3:2. Наша команда відстає від черкащан на чотири очки і у разі перемоги може наблизитися до них впритул. Тож приходьте на стадіон і перемагаємо разом! 

Перегляди 226 | Дата: 03.05.2019

З 22 по 27 квітня в Полтаві проходив чемпіонат України серед студентів з боксу. Вінницю на ньому представляли четверо спортсменів, причому всі – студенти технічного університету.
– Дякуємо ректору ВНТУ Віталію Грабку за підтримку наших боксерів. Раніше на чемпіонаті області серед студентів брали участь команди 5-6 вишів. В поточному році на ці змагання заявилися лише 2 університети. Окрім технічного університету, ще збірна торговельно-економічного інституту. А ось педуніверситет, в складі якого діє факультет фізичного виховання та спорту, команду чомусь не виставив, – дивується старший тренер збірної України серед чоловіків до 22 років, вінничанин Сергій Глущенко.
До п’єдесталу у Полтаві дотягнув лише представник суперважкої категорії (понад 91 кг) ¬– 21-річний Іван Юренко. Він став чемпіоном і при цьому виконав норматив майстра спорту України!
Вінничанин провів три поєдинки. У стартовому бою Іван Юренко достроково, у другому раунді переміг львів’янина Дмитра Єрмана.
– Судді зарахували супернику нокдаун. Секундант забрав Дмитра із рингу, визнаючи таким чином поразку,– каже Іван Юренко.
Далі вінничанин по очках здолав Микиту Михайличенка із міста Дніпро. В фінальному бою Івану протистояв Олександр Гриців (Львів). Наш земляк провів напружений бій, де виявився кращим.  
Іван Юренко займається боксом вісім роком. Був призером чемпіонату України серед чоловіків до 22 років, медалістом К ... Читати далі »

Перегляди 524 | Дата: 03.05.2019