Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Березень » 14

Вже втретє у Вінниці пройде престижний турнір зі змішаних єдиноборств «Road to WWFC». Це одне із найпопулярніших спортивних шоу в нашому місті по традиції збирає понад тисячу вболівальників. Його учасники битимуться в спорткомплексі «Нокаут» в суботу, 16 березня. Початок змагання – о 19.00.
Але перед цим всіх бажаючих любителів спорту запрошують на традиційну церемонію зважування бійців. Вона проходитиме у ТРЦ «Мегамолл»  з 19-ї години 15 березня,
Турнір «Road to WWFC» організовують Ліга WWFC і обласний осередок Української організації змішаних бойових мистецтв (UFMMA). Він відбудеться під патронатом Вінницького міського голови Сергія Моргунова.  
Прес-конференція з приводу проведення турніру «Road to WWFC» пройшла 12 березня в готелі «Франція». Відповідали на запитання головний спеціаліст  комітету з фізичної культури та спорту Вінницької міської ради Людмила Ільченко і депутат Вінницької міської ради, голова організації UFMMA Вінницької області, представник Ліги WWFC Вадим Кудіяров.  
– Запрошуємо всіх вінничан на міжнародний турнір, підтримати земляків. Вечір єдиноборств обіцяє бути цікавим, – сказала Людмила Ільченко.
За словами Вадима Кудіярова, в рамках спортивного вечора загалом пройде десять поєдинків. Серед них – три міжнародних, за участі спортсменів із Молдови, Білорусі і різних регіонів України. Вінницьких учасників б ... Читати далі »

Перегляди 273 | Дата: 14.03.2019

Сьогодні, 13 березня, вінницька «Нива» провела черговий контрольний поєдинок. Наша команда приймала «Поділля» (Хмельницький) – 1:0. Єдиний гол в матчі забив дальнім ударом, із-за меж карного майданчику, Денис Долінський. Також нивівці мали в першому таймі пробивати пенальті (його заробив гравець на перегляді), але суддя не захотів його призначати.   
Матч пройшов в цілому із нашою перевагою. Хоча розпочали вінничани не дуже впевнено.
– Спочатку суперник був більш налаштований на боротьбу, володів ініціативою. Але в середині першого тайму «Нива» переломила хід матчу і далі вела гру, – каже головний тренер «Ниви» Колінс Нгаха.
– Колінсе, наша команда здобула третю поспіль перемогу. Наскільки це вагомо?
– Це підтверджує те, що ми рухаємося в правильному напрямку. Радує не стільки перемога, як організація гри в цілому. На перший план зараз виходить ігрова дисципліна. Те, що ми напрацьовуємо на тренуванні, потроху починає втілювати у життя. Хоча нам є над чи працювати.
Безперечно, результат зараз не на першому місці. Але в психологічному плані для наших футболістів відчути себе переможцями – це важливо!
16 березня «Нива» грає наступну товариську гру – з «ЛНЗ-Лебедін», володарем Кубку України серед аматорів. Поєдинок пройде у Вишневому, що під Києвом.

... Читати далі »

Перегляди 311 | Дата: 14.03.2019