Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 24

24 травня на стадіоні Вінницького національного технічного університету відбувся фінал чемпіонату Вінниччини з футболу серед студентів. Змагання пройшли за підтримки обласної федерації футболу, яка забезпечила кваліфіковане суддівство.
Господарі поля приймали збірну педуніверситету. Це традиційна пара для студентського футбольного фіналу. Її учасники здобувають золото області із перемінним успіхом.  
«Технарі» відкрили рахунок в першому таймі після вдалого флангового прострілу. В другому таймі команда ВДПУ володіла перевагою, створила чимало гольових моментів і відігралася на самому фініші, проштовхнувши м’яча з близької відстані – 1:1. А в серію пенальті впевнено перемогли майбутні педагоги – 4:2.  
В команді ВДПУ грають студенти, які навчаються у виші за спеціалізацією «футбол». Серед них є досвідчені футболісти, які виступають за кращі аматорські команди Вінниччини. Зокрема, чемпіон області в складі ФК «Бершадь» Юрій Онищук, бронзовий призер області в складі ФК «Липовець» Максим Фурман і воротар клубу вищої ліги «Агро-Астра» (Немирівський район) Володимир Кириловський.
Справжнім героєм фіналу став Володимир Кириловський. Він навчається на четвертому курсі. Готується до сесії, але час для футболу знаходить.  
– Відігратися було складніше, ніж виграти в серії пенальті. Адже суперник діяв на хорошому рівні. До того ж забив швидкий гол, і все пішл ... Читати далі »

Перегляди 262 | Дата: 24.05.2018

З 22 по 24 травня у Палаці дітей та юнацтва проходив 11-й традиційний турнір серед дітей молодшого шкільного віку «Олімпійський первоцвіт». Змагалися футболісти 2010 р.н. і молодші. Змагання спільно організували облспортуправління, обласне відділення НОКУ, обласна федерація футболу, ПДЮ і спорткомітет Вінницької міської ради.
На урочистому відкритті виступили художні гімнастики і група юних танцюристок-черлідерів. Учасників привітала директор Палацу Світлана Мосійчук. Вона зазначила, що незабаром юні футболісти зможуть тренуватися і грати на сучасному стадіоні зі штучним покриттям Палацу. Його реконструкцію мають завершити до осені цього року .
Суддівство забезпечили кваліфіковані арбітри обласної федерації футболу на чолі із головою суддівського комітету Михайлом Куницею. А головним організатором по традиції був заслужений тренер України Микола Кривов’язюк, головний тренер команди «Мрія» ПДЮ.    
– На турнір ми запросили вихованців кращих футбольних шкіл. Наша команда лише один раз поступилася першим місцем на турнірі «Олімпійський первоцвіт», команді ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Секрет наших успіхів – у серйозній і цілеспрямованій підготовці до цих змагань, а також самовіддачі. Бо у них фактично підбиваються підсумки навчального року, – сказав Микола Кривов’язюк. – Вихованці тренуються у нас лише до 14 років. Далі вони переходять у ДЮСШ Блохіна-Бєланова, «Прем’ ... Читати далі »

Перегляди 307 | Дата: 24.05.2018