Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Серпень » 06

У неділю, 13 серпня, «Нива-В» вдома проводить матч шостого туру чемпіонату України з футболу (друга ліга). Гра з «Прикарпаттям» (Івано-Франківськ) пройде на СК «Нива». Початок – о 18.00.   
Поєдинок, безумовно, є дуже принциповим. Адже обидва суперника прагнуть цього року підвищитися в класі. До того ж в минулому сезоні вінничани двічі здолали прикарпатців, які, безумовно, прагнуть взяти реванш.  
У четвертому турі нинішнього чемпіонату України «Нива-В» перемогла в Білй Церкві місцевий «Арсенал-Київщину» - 1:0. У п’ятому турі наша команда - вільна. Тож у підопічних Володимира Горілого є час, щоб якомога краще підготуватися до принципового суперника. 

Перегляди 296 | Дата: 06.08.2017

3 серпня 2017 року начальник УДМС України у Вінницькій області Наливайко Б.О. в 2-му міському відділу у місті Вінниці в урочистій обстановці вручив паспорт громадянина України, вихідцю із республіки Камерун Колінзу Нгаха, капітану спортивно-футбольного клубу «Нива-Вінниця», яка виступає в другій лізі чемпіонату України.
Колінз Нгаха приїхав до України на навчання, де одружився на громадянці України і разом з нею виховують двох діточок.  
Начальник Управління Наливайко Б.О. привітав Колінза Нгаха з набуттям українського громадянства.
Вітаючи, Борис Наливайко висловив переконання в тому, що це визначна подія для Колінз Нгаха щодо реалізації своїх можливостей в Україні та на європейському просторі.
У Вашому житті відбулася визначна подія. Сьогодні Ви отримуєте паспорт громадянина України. Це не просто документ, що засвідчує особу. Ви стаєте повноправним громадяном української держави.
Не буває прав без обов’язків. Як громадяни України Ви маєте їх добре знати і сумлінно виконувати, з повагою ставитися до прав і свобод інших людей, до Конституції та законів нашої держави.
Побажав Колінзу Нгаха достойно нести звання громадянина України, високих досягнень в спортивній кар’єрі, а також миру і добра його сім’ї та всій нашій Україні.

УДМС України у Вінницькій області

Перегляди 283 | Дата: 06.08.2017

5 серпня у Вінницькому центральному парку культури і відпочинку відбулася відкрита Спартакіада серед людей з обмеженими можливостями. Її проводив обласний осередок «Союзу організацій інвалідів України».
Були представлені спортсмени усіх нозологій – з вадами зору, слуху, ОРА, ДЦП та загальних захворювань. Чоловіки і жінки окремо змагалися у п’яти паралімпійських та рекреаційних видах спорту: городках, бочі, баскетболі, фігурній їзді на візках і дартсі. Стартували 42 учасники не лише з Вінниці і районів області, але й інших регіонів нашої країни.     
Також у рамках заходу відбувся навчально-практичний семінар «Розвиток та впровадження сфер реабілітації у сучасному світі».
Призери змагань отримали медалі і грамоти. А також подарунки від ПАТ «Маяк», абонементи у спортклуб «Максимус» та сертифікати у спортивний магазин «Максимус».

Перегляди 258 | Дата: 06.08.2017

«Нива-В» 5 серпня здобула важливу перемогу у Білій Церкві над «Арсеналом-Київщиною» – 1:0. Єдиний м’яч на старті поєдинку забив Ярослав Браславський.
Прес-службі СФК «Нива-В» підсумки гри прокоментував головний тренер нашої команди Володимир Горілий:
– У Білій Церкві було дуже спекотно. І «схиляю шляпу» перед футболістами, які вимушені грати за такої погоди.
– Володимире Івановичу, чи все пішло по Вашому сценарію?
– Ми знову не реалізували низку моментів. До того ж самі створювали собі проблеми в обороні. Початок поєдинку провели добре – контролювали гру, створювали гольові ситуації.
Але з хвилини 30-ї наші гравці, образно кажучи, почали грати у «бий-біжи» – заради збереження переможного рахунку. І таким чином розгубили перевагу. Водночас не можна сказати, що у білоцерковців були якійсь серйозні голові ситуації. Нервозність біля наших воріт виникала через незлагоджену роботу оборони.
– Лінія захисту зараз, напевно, виглядала краще, ніж в попередньому поєдинку з «Нивою» (Тернопіль)?
– Наш захист останнім часом дещо здав через певні психологічні моменти. Іншим чином не можна пояснити, чому наші гравці, які постійно грали надійно, (приміром, Олег Хохлов) почали робити помилки в простих ситуаціях. Проти білоцерковців ми грали в обороні дещо краще, ніж у поєдинку з тернополянами. Хоча я зараз не такий спокійний з ... Читати далі »

Перегляди 333 | Дата: 06.08.2017