Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 27

Перший тайм проходив переважно в центрі поля, майже без гольових моментів. ОДЮСШ Блохіна-Бєланова вдалося відкрити рахунок зі штрафного удару. Невисокому голкіперу «Прем’єр-Ниви» було складно впоратися з потужним пострілом Іллі Пацаловського. 0:1.
Після перерви нивівцям не вдалося реалізувати свої моменти і зрівняти рахунок. За словами тренера Валерія Бровченка, забракло майстерності.
– Зрозуміло, я незадоволений грою, адже ми поступилися. Гол ми пропустили через те, що не виконали завдання центральні захисники. Заробили гол з нічого, – каже Валерій Бровченко. – Хотілося завершити сезон на мажорній ноті, але не вийшло.  
- Валерію Васильовичу, збираєтеся залучати більш високого голкіпера?
- Поки що немає іншого. Але, безумовно, на майбутнє команду будемо підсилювати. Кров з носу нам потрібні воротар і центральний захисник.  
... Читати далі »

Перегляди 397 | Дата: 27.05.2017

Вінницьке дербі виправдало сподівання по напруженню боротьби. Вже з перших хвилин нивівці взяли ситуацію під свій контроль і постійно створювали небезпеку біля воріт ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. В підсумку це призвело до швидкого голу – після однієї зі стрімких атак Валерій Вакулович відкрив рахунок. 1:0.
Підопічні Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука в першому таймі мали ще кілька небезпечних гольових нагод. Тим часом у їх опонентів не йшла в гра в нападі. Проте ОДЮСШ заробила одразу три жовті картки.
Після перерви малюнок гри не змінився – вона йшла під диктовку «Прем’єр-Ниви». Нівівці не раз могли збільшувати рахунок, навіть після виходу віч-на-віч. Моменти мали Ростислав Мацан, Владислав Прильопа (два). Але вдалося забити середині тайму Євгенію Топало, який чітко реалізував пенальті. 2:0!
Кінцівка запам’яталася жорсткою і агресивною грою з боку в першу чергу футболістів ОДЮСШ Блохіна-Бєланова. Трьом з них арбітр показав червоні картки; вилучив з поля й одного з нивіців. В підсумку «Прем’єр-Ниві» вдався реванш з поразку в першому колі з рахунком 0:1.
Після гри – фото на згадку, адже підопічні Олександра Гайдаржи і Андрія Панчука – вже випускники.
– Матчі з ОДЮСШ є завжди важкими. Але наші хлопці сьогодні добре налаштувалися на боротьбу. В цілому наша команда в чемпіонаті недорахувалася кількох очок, інакше ми могли б поборотися за першу трійку. Наших випускників запрошують г ... Читати далі »

Перегляди 442 | Дата: 27.05.2017