Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 21

21 квітня штучне покриття спорткомплексу «Нива» підсипали гумовою крихтою (або гранулятом). Вона створюється в результаті переробки автомобільних шин і має широке застосування. Гумовий порошок робить покриття зносостійким, еластичним, пружним, удароміцним. Тобто те, що треба для футболістів.  
– Таким чином покриття поля покращується. Ми готуємо його до матчів професійних команд другої ліги і Дитячо-юнацької футбольної ліги України, – сказав заступник директора СК «Нива» Дмитро Мукоїд.

... Читати далі »

Перегляди 299 | Дата: 21.04.2017

На свято Христового Воскресіння вінничани відправили 2 мікроавтобуси з усім необхідним для бійців в зону проведення АТО. Команди волонтерів Людмили Бобровської та Дениса Романовського відвідали десантників 95 -ї бригади, бійців 72-ї ОМПБР, які несуть службу у Авдіївській промзоні.
Також вінничани не оминули увагою добровольчі батальйони. В Авдіївці вони завітали до бійців "Правого сектору" та 5-й батальйон Української добровольчої армії "УДА" ,що стоять поблизу с. Красногорівка. Армійцям передали амуніцію , військове спорядження , будівельні матеріали, запчастини до фронтових авто. Медикам 72-ї бригади – лікарські засоби, перев'язочні матеріали , профілактичні препарати.
До Великоднього столу воїнам привезли паски, крашанки, м'ясної продукції, різноманітну випічку, а також страви домашнього приготування. Адже за домашнім теплом і затишком найбільше сумують Наші герої. Закінчивши місію по розвезенню допомоги по позиціях, по дорозі додому затягнули у Житомир на капітальний ремонт фронтовий автомобіль 25-го ОМПБ " Київська Русь" .
... Читати далі »

Перегляди 297 | Дата: 21.04.2017

Років 30 тому аеробіка була на вершині популярності в СРСР. Згодом її почали витісняти інші різновиди фітнесу. Але нині цей оздоровчий вид знайшов нове життя і нових прихильників. Йдеться про мікс-аеробіку. Вона об’єднує в собі одразу багато видів рухомої активності.    

Для схуднення і настрою
Кореспондент RIA завітав у новий спортклуб «Максимус», що в центрі міста. Мікс-аеробікою під керівництвом тренера Жанни Маринченко займалися жінки і дівчата різного віку і різного ступеня підготовленості. Тренування проходило ритмічну і доволі гучну музику.     
Розминка виявилася танцювального типу. Вона допомагала розігріти важливі м'язи: спини, сідниць і стегон. Далі дівчата виконували силові вправи: присідання, випади, нахили. При цьому використовувалися гантелі. Під час заминки спортсменки займалися стрейчингом (розтяжкою).  
– Для занять спеціальної підготовки не потрібно. Я навчаю і «з нуля», і з підготовкою. Причому всі групи – змішані, – каже Жанна Маринченко.
За її словами, основне завдання для вихованок – схуднути і зміцнити м'язи.
– Водночас у дівчат поліпшується настрій, витривалість, сила. Після занять вони кажуть, що стали більш працездатними, життєрадісними. Вони більше можуть зробити за день, менше втомлюються, – додає тренер.

Жодного схожого тренування
У Жанни Маринченко – власна методика. Всі її ... Читати далі »

Перегляди 328 | Дата: 21.04.2017