Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Квітень » 15

Студентську талановиту молодь вінничанин преміює абонементами до спортзалу. Безкоштовно відвідувати спортивний клуб можуть переможці конкурсів та спортивних змагань. Про започаткований соціальний проект розповів активіст вінницького спортивного руху Борис Максимчук.
- Бути здоровим не лише модно, а й заощадливо. Щоб популяризувати спорт, я вирішив започаткувати соціальний проект «Талановита молодь» для школярів та студентів. Переможці освітніх та розважальних конкурсів, спортивних змагань у місті Вінниці отримують безкоштовний абонемент на відвідування спортивного клубу, - інформував Б. Максимчук.
Абонементи вже отримали студенти транспортного, технічного, педагогічного, будівельного коледжів міста Вінниці та учні Вищого професійного міжрегіонального училища №5. Окрім того, до занять спортом активно долучають і людей із обмеженими фізичними можливостями. Зокрема, більярдистам на візку напередодні чергового турніру були подаровані професійні киї.
Б. Максимчук і сам організовує конкурси. У березні у Вінниці він запросив до участі фотоаматорів на фотоконкурс «Життя у ритмі спорту». Участь брали три сотні претендентів, заохочення отримали троє найкращих. Сам активіст спортивного руху Вінниччини - майстер спорту України з боротьби самбо, бронзовий призер Світу з боротьби самбо та дзюдо.

Перегляди 247 | Дата: 15.04.2017

Безпрограшна серія «Ниви-В» в чемпіонаті України (друга ліга) триває вже чотири матчі. За цей час команда Василя Вовка здобула три перемоги і зіграла внічию з «Кременем» (Кременчук), який йде третім у перегонах.
В той же час наш колектив, який продовжує боротися за вихід до першої ліги, поки що посідає лише восьму сходинку. Адже багато очок було втрачено в першому колі.
Цього вівторка, 18 квітня, нивівців чекає дуже серйозний іспит. Вінничани приймають лідера ліги «Жемчужину» (Одеса). Початок гри на СК «Нива» (П. Запорожця, 5) – 17.00.
В першому колі «Нива-В» в гостях поступилася «Жемчужині» з рахунком 1:3. Тепер наша кардинально оновлена і підсилена команда прагне реваншу. Вболівальників запрошують на стадіон. Лише спільними зусиллями ми зможемо досягти бажаного результату!    

Перегляди 335 | Дата: 15.04.2017

25-річний майстер спорту міжнародного класу Ігор Дідик входить до національної збірної України з греко-римської боротьби. Він був чемпіоном світу серед молоді і є олімпійською надією Вінниччини.
Минулого року Ігор Дідик отримав серйозну травму коліна, але йому успішно зробили операцію.
– Дякуємо тим людям, які повернули Ігоря у Великий спорт. Це спортивний лікар Вільям Войцеховський, а також фахівці обласної лікарні імені Пирогова Вадим Луцишин і В’ячеслав Майко, – каже батько Ігоря, директор Вінницької МДЮСШ №5 Сергій Дідик.
Ігор Дідик вже тріумфально повернувся на борцівський килим. В Естонії він став чемпіоном на міжнародному турнірі категорії «А» у важкій вазі (до 130 кг). Там Ігор Дідик здолав господаря змагань литовця і росіянина.
– Нерідко після важких травм спортивна кар’єра закінчується, але сину вдалося швидко повернутися на високий рівень. Усі сутички Ігор виграв чисто, його суперники не набрали жодного балу. А в фіналі він здолав борця з Росії з рахунком 4:0, – каже Сергій Дідик.
Не так давно Ігор Дідик давав паралельний залік Вінницькій і Запорізькій областям. Нині таке поєднання збірникам України заборонили, і талановитий борець повернувся до міста над Бугом. Ігор Дідик тренується у вінницькій Школі вищої спортивної майстерності.
На початку червня в Житомирі пройде відбірний чемпіонат України з греко-римської боротьби серед чоловіків. Там будуть відбирати кращих на чемпіонат с ... Читати далі »

Перегляди 256 | Дата: 15.04.2017