Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 26

Поки вболівальники «Ниви-В» мріють за вихід до першої ліги чемпіонату України, жіноча команда нашого міста стартує в цьому дивізіоні вже у квітні. Вона матиме назву «ОДЮСШ Блохіна-Бєланова» і формуватиметься виключно з вихованок однойменної спортшколи. Це буде дебют жіночої футбольної команди майстрів з Вінниці у чемпіонатах країни.

Закріпитися у лізі
30 квітня ОДЮСШ Блохіна-Бєланова прийматиме команду Миколаєва в рамках першого туру групового етапу першої ліги. Вона всі матчі проводитиме на СК «Нива». Вхід на них буде вільним.   
Окрім команди з міста корабелів, вінничанки в групі гратимуть з житомирянками і колективом с. Махнівка (колишнє Комсомольське, Козятинський район). Найбільший інтерес викликає протистояння із землячками, які вже мають досвід виступів у першій лізі. Команди Махнівки і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова раніше ніколи не зустрічалися.   
В першій лізі чемпіонату України є чотири групи. З кожної до наступного етапу виходить по два кращих клуби.
– До команди входитимуть наші вихованки віком від 15 років. Залучатимемо й кращих гравців з районів, якщо вони погодяться перейти до нашої спортшколи. Згідно із положенням, в ДЮСШ можуть навчатися спортсмени до 23 років, – сказав директор ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль.
Участь команди ОДЮСШ в чемпіонаті країни фінансуватимуть спільними зусиллями спортшкола і меценати. В дебютному сезоні її керівництво планує закрі ... Читати далі »

Перегляди 309 | Дата: 26.03.2017

У Вінниці 2 – 3 квітня проходитиме навчально-тренувальний збір команд U-13 (юнаків 2004 р.н) центрального регіону України. В ньому візьмуть участь колективи Христинівки (Черкаська область), Конотопа, Шостки і Вінниці.
За підсумками зборів сформують команду центрального регіону, наставником якої призначено тренера Вінницької ДЮСШ «Темп» Олександра Самолюка.
– Одразу після зборів, 4 – 5 квітня, проходитиме чемпіонат України U-13. Він відбудеться в київському Палаці спорту, на сучасному покритті. Окрім нашої, там візьмуть участь збірні західного, східного і південного регіонів України, – розповів Олександр Самолюк.
Олександр Самолюк повідомив, що нашу збірну з футзалу U-13 підтримують Фонд RIA і сайт «Auto.Ria». Зокрема, за кошти меценатів вже придбана нова ігрова форма. Також Фонд RIA і Auto.Ria відшкодують кошти на проживання і харчування юних спортсменів під час зборів і чемпіонату країни.  
Ще однією доброю справою Фонду RIA і Auto.Ria є організація фестивалю футзалу серед юнаків 2008 – 2009 р.н. (8 – 9 років). Він отримав назву «Auto.Ria Cup». Змагання пройдуть 1 – 2 квітня в СК «Нокаут». Фонд RIA і «Auto.Ria» оплачують оренду залу, а також готують нагородну продукцію.
Окрім вінницьких команд, в «Auto.Ria Cup» планується участь киян і прикарпатців. На майданчику буде по три польових гравці і воротар в кожній команді. Початок ... Читати далі »

Перегляди 298 | Дата: 26.03.2017