Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Березень » 17

16 березня у прес-центрі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА відбулася прес-конференція на тему досягнень вінницьких фрі-файтерів і проведення у нашому місті відкритого Кубку з цього виду спорту.  
На ній були присутні в.о. президента обласної федерації фрі-файту Вадим Кудіяров, тренер збірної Вінниччини Ігор Дишливенко, переможці Кубку Буковелю з фрі-файту Ігор Куцький та Юрій Миколюк. 

Перемога больовим прийомом
Йшлося, що нещодавно пройшов четвертий тур Кубку Буковеля з фрі-файту, який є українським різновидом змішаних єдиноборств. На ньому розіграли три Кубки дивізіону «В» (аматори).  Кубок Буковелю з фрі-файту – це один з найпрестижніших турнірів, який збирає найсильніших спортсменів України. 
У ваговій категорії до 61,2 кг відзначився вінничанин Юрій Миколюк. Вихованець СК "Січ" (тренер – Ігор Дишливенко) здобув дві перемоги. У першому поєдинку він переміг Юрія Буджиганчука (Яремче, СК "Рись").  А у другому опонент нашого бійця Артем Мисак (Дніпро, СК "Вітязь") не зміг продовжувати бій.
– Дебютний бій я виграв больовим прийомом, другий – через розсічення у суперника, – розповів  Юрій Миколюк.

Вірна тактика
У ваговій категорії до 65,8 кг інший «січовик» з Вінниці Ігор Куцький також здобув дві перемоги. На старті він переміг Дмитра Полторацького (Дніпро, СК "Вітязь" ... Читати далі »

Перегляди 251 | Дата: 17.03.2017

Чемпіонат України з футболу серед юніорок у першій лізі відбувся у Львові. Грали футболістки 2001-2003 років народження.
За медалі боролися 12 команд з різних областей України. Збірна Вінницької області завоювала срібну медаль. Перше місце виграла команда «Барса» (Суми). На третьому – «Карпати» (Львів).
Ігровий час у фінальній зустрічі закінчився з рахунком 0:0. Лише у серії післяматчевих пенальті наші дівчата поступилися сумчанкам – 2:3.
– Рівень гри на чемпіонаті був доволі високим. Ми задоволені результатами. Адже до участі в турнірі були допущені деякі гравці з першої жіночої ліги чемпіонату України. І при цьому наша команда спромоглася здобути путівку на перехід до вищої дівочої ліги країни, – сказав голова комітету жіночого футболу Вінницької обласної федерації футболу Юрій Наровицький. 
Також нагадаємо, що команда ОДЮСШ Блохіна-Бєланова» незабаром почне виступати у першій професійній жіночій лізі України. Вона також сформована переважно з 16-річніх дівчат. 
За словами керівників обласної федерації футболу, столичні спортивні функціонери почали уважніше придивлятися до кроків вінницького жіночого футболу. Вони розглядатимуть можливість включення до збірної України наших кращих футболісток.

 

... Читати далі »

Перегляди 288 | Дата: 17.03.2017