Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Січень » 21

Останніми роками у багатьох вінницьких спортивних федерацій і організацій з’явилися власні офіційні сайти. Деякі з них ми представляємо вашій увазі у ТОП-20 "Вінницької газети".  

До рейтингу не увійшли спортивні розділи в міських новинних сайтах, сторінки і групи в соціальних мережах, серед яких все ж варто особливо виділити «Вінницю спортивну» (vk.com/vinn_sport). Це ресурс міського спорткомітету, де регулярно оновлюються новини і даються анонси з усіх видів спорту, які культивуються в першу в семи міських ДЮСШ. 

 

Загальноспортивні ресурси

1. Сайт обласного відділення НОК України (noc-vin.org.ua). Тут можна знайти свіжі новини з олімпійських видів спорту, про олімпійські заходи на Вінниччині, анонси подій. Сайт має офіційну групу ВКонтакте.

2. Сайт спорткомплексу «Нива» (skniva.at.ua). На ньому щоденно оновлються новини щодо футбольних змагань на СК «Нива», а також з інших видів спорту. 

3. Обласна організація ФСТ «Динамо» України (dynamovinnitsa.cc.ua). Актуальні новини про динамівський спорт, проведені заходи і змагання. 

4. Сайт Вінницької ШВСМ (shvsm.vn.ua). У нашій обласній школі вищої спортивної майстерності зібрані кращі атлети регіону. Приміром, там тренуються всі п’ять наших земляків, які виступали на Олімпіаді-2016.  

 

... Читати далі »

Перегляди 336 | Дата: 21.01.2017

З «Нивою-В» днями розсталися гравці основного складу – воротар Артем Кулініч і центральний захисник Олександр Іоша. Цю подію прокоментував прес-службі клубу в.о. старшого тренера Юрій Солов’єнко. Коуч також розповів про початок підготовки до другої частини чемпіонату, адже нивівці вже виходять з відпустки.  

–  Юрію Леонідовичу, хто виступив ініціатором розриву контрактів з Артемом Кулінічем і Олександром Іошею?

– В першу чергу це було їхнє бажання. Але ми не перешкоджали. Шукатимемо заміни на позиції Кулініча та Іоші, вже маємо на сьогодні кілька кандидатів.

– Невідомо, у які клуби вони збираються переходити?

– Не маємо жодної уяви.

– Артем Кулініч протягом року діяв досить надійно. Чи зможуть на такому ж рівні виступати інші наші голкіпери – Євгеній Сослюк та Максим Бабійчук?

– Ми мало давали ігрової практики Максиму Бабійчуку. Хоча по роботі, яку він виконував на тренувальних заняттях, він нічим не поступався Артему Кулінічу. Але той постійно рятував у важливих матчах, і це нерідко приносило успіх нашій команді. Тому ми вирішували нічого не міняти. Тепер, нарешті, Максим Бабійчук зможе показати себе.

–  Що можете сказати про ігрові перспективи Євгенія Сослюка?

– Він отримав травму. Також, наскільки мені відомо, його не влаштовує позиція третього воротаря. Тому Євгеній планує розірвати контракт з клубом. Це буде ... Читати далі »

Перегляди 315 | Дата: 21.01.2017