Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 01

Нападники Барселони Ліонель Мессі і Неймар, а також форвард Реала Кріштіану Роналду стали фіналістами в боротьбі за приз Золотий м'яч 2015 року. Про це було оголошено під час церемонії в штаб-квартирі ФІФА в Цюріху.
Присутність аргентинця Ліонеля Мессі і португальця Кріштіану Роналду в трійці традиційна - з 2007 року вони незмінно входять до фінальної трійки голосування, а ось Неймар тут вперше. Найкращою позицією Неймара було п'яте місце в 2013 році, тоді як Мессі вже чотири рази визнавався найкращим футболістом року, а Роналду отримував цей приз три рази.
Нагадаємо, після того як у жовтні був оголошений шорт-лист з 23 футболістів, свій вибір зробили капітани і тренери національних збірних, а також ЗМІ. Церемонія вручення Золотого м'яча-2015 пройде 11 січня 2016 року у Цюріху.

Перегляди 324 | Дата: 01.12.2015

Колишній наставник українських клубів Прем'єр-ліги Юрій Максимов в інтерв'ю програмі "Моя гра" повідомив, що готовий працювати.
"Були варіанти: в Динамо (Мінськ) їздив, але там нічого не вийшло. Взагалі, негарна історія там вийшла. Відразу, як пішов з Мордовії, були пропозиції з Першої ліги, але тоді відмовився. Зараз я був би не проти очолити і такий клуб. Навіть якби прийшла пропозиція від клубу Другої ліги, подумав би над ним.
Зараз така ситуація в країні, я це прекрасно розумію, і мені б просто хотілося працювати, в незалежності від грошей. Зараз є деякі можливості, розглядаємо. Чекатимемо. Для мене не настільки важливі гроші, можливо, і безкоштовно попрацював би. За кордоном я собі роботу не шукаю. Сподіваюся, і навіть упевнений, що в Україні все налагодиться і можна буде нормально працювати. Коли все стабілізується в країні, люди знову почнуть вкладати у футбол", - сказав Максимов.

Перегляди 417 | Дата: 01.12.2015

Про це після поразки від Ворскли заявив сам головний тренер дніпропетровців, якого цитує офіційний сайт клубу.
"Десь тиждень тому я побачив суми, які отримують футболісти. Чесно скажу, у Металісті і близько не було таких зарплат. Але ми платили преміальні кожну гру. Потрібно заробляти гроші, а так що? Вийшов, потрусив одним місцем, та отримав раз на місяць", - сказав він.
"Потрібно все змінювати. Витрачаються великі гроші, а толку жодного. Але до мене не прислухаються. Сказали, що я комплектацією не займаюся, а основне завдання - тренувати. Потрібно зустрічатися та розмовляти. Справа не у мені", - додав фахівець.
За словами Маркевича, три місяці тому він просив відпустити його, бо прогнозував цю біду.
"Я не хочу слухати, щоб люди на мене кричали. Я не у тому віці вже, а якщо справа у мені, я завтра готовий скласти повноваження. Але потрібно щось міняти. Це у мене вже накипіло. Я бачу, що все неправильно", - пояснив він.
Тренер зазначив, що, як він вияснив, за вихід на поле платять гроші, але це ж обов'язок футболістів - вийти на поле.
"А я думаю, чому вони так всі рвуться до складу. Так за це бонус є! Не може такого бути. Потрібно переглядати все та зрізати. Виходьте на поле - це ваші преміальні. Заробили - отримали. А так зрозуміло, що вони будуть триматися за цю команду. Де ще вони такі гроші запрацюють?" - зауважив Маркевич.
Також Мирон Богданович розповів, що востаннє бачив президента ... Читати далі »

Перегляди 273 | Дата: 01.12.2015