Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 13

На СК «Нива» 13 – 15 листопада відбувається традиційний турнір з футболу серед юнаків 1999 р.н. «Золота осінь». Змагання серед команд обласних організацій спорттовариств організовує обласна федерація футболу. В них беруть участь дві збірні «Колосу» (1999 р.н. і 2000 р.н.), по одній – Міносвіти і «Спартаку». Команди грають за коловою системою, кожна з кожною. Матчі тривають 2 тайми по 40 хвилин.   

Цей турнір проводиться щорічно, наприкінці регулярних змагань дитячо-юнацької футбольної ліги України. Нагадаємо, там в турнірах серед старших юнаків (до 17 років)  беруть участь дві вінницькі команди – ОДЮСШ Блохіна-Бєланова (у вищій лізі) і «Прем’єр-Нива» (у першій лізі). Також на старт турніру «Золота осінь» вийшли вихованці вінницького футболу, які грають за команди інших регіонах.

– Практично всі учасники турніру «Золота осінь» виступають в ДЮФЛ за різні клуби. Приміром, за команду Ужгорода, Київський спорт інтернат тощо, – сказав старший тренер Вінницької ОДЮСШ Блохіна-Бєланова, наставник першої «колосівської» збірної на турнірі Михайло Якименко.

За підсумками змагання формуватиметься юнацька збірна області, яка представлятиме Вінниччину на всеукраїнських освітянських змаганнях. 

... Читати далі »

Перегляди 335 | Дата: 13.11.2015

Сьогодні, 13 листопада, на СК «Нива» відбудеться фінал Кубка Вінниці з футзалу. Зустрічаються чинний чемпіон міста «ЕМС-Поділля» і амбітні господарі – «Нива». Початок поєдинку – о 19.00. Вхід глядачів – вільний.

– На жаль, поки що не всі наші основні гравці – в строю. Низка лідерів й досі перебувають в лазареті, – каже тренер «Ниви» Артур Мед.

Пане Артур, яку тактику використаєте в цьому поєдинку? Гратиме від оборони чи переважно в нападі?

– Це поки що таємниця. Побачите під час матчу.

– За рахунок чого збираєтеся перегравати чемпіонів Вінниці?

– В першу чергу за рахунок самовідданих дій гравців на полі, бійцівських якостей і підтримки вболівальників

–  Нагадайте, будь-ласка, який рахунок в матчах «ЕМС-Поділля» і «Ниви»?

– Ми зустрічалися з цією командою двічі. Цього року в фінальній частині зіграли внічию, а минулого сезону програли в поєдинку за 3–4 місця.

 

Перегляди 353 | Дата: 13.11.2015

Нарешті стартує футзальний сезон. Він буде четвертим в історії міста Вінниці.

Сезон буде відкрито завтра, 14 листопада, у СК "Термінал" матчем організаторів проти команди місцевих ЗМІ (у матчі візьме участь віце-президент Асоціації футзалу України Вадим Каганов). Початок – о 11.00.

Як повідомляє міська федерація футболу, там планується нагородження кращого гравця чемпіонату минулого сезону – Вадима Чернеги.

Цього року у футзальних змаганнях у Вінниці візьмуть участь 60 колективів, які поділені на 5 ліг. Поділення на ліги відбулося за спортивним принципом. Уперше вища ліга зіграє чемпіонат у два кола. Перша ліга проведе всі матчі на паркеті. У другій лізі зіграють старожили та фарм-клуби, а до третьої ліги увійшли новачки. Отже, упродовж прохолодної зими у вінницьких залах буде гаряче, адже переможців визначатимуть найкращі.

 

Перегляди 338 | Дата: 13.11.2015

Как это не парадоксально, в 10-м туре IT Лиги по футзалу стоит выделить не последний матч (самый рейтинговый с участием делфийцев), а первый поединок между командами HostPro ­и RIA.com. Дело в том, что красные (4-е текущее место) реально претендуют в этом сезоне на плей-офф, куда в прошлом сезоне не попали. В то же время, хоть малиновые и замыкают турнирную таблицу (с нулем очков), но мастерство, как известно, не пропьешь. И не обремененная грузом необходимости решения турнирных задач команда, к тому же отдыхавшая 2 недели, обязательно постарается вмешаться в распределение призовых мест. Обыграть действующих бронзовых призеров лиги команде Александра Уманца будет крайне непросто. Тем более, что риавцам практически все победы, как, к примеру, в прошлом туре (с командой Win-Interactive – 4:3), даются «на зубах».    

Еще один важнейший матч в плане борьбы за выход в стыковые игры: Hotels24.ua - 20minut.ua. Минутовцы, серебряные призеры лиги, ныне находятся на непроходном 5-м месте. Но при благоприятном стечении обстоятельств они могут все же попасть в плей-офф. Для начала команде Олега Горобца нужно любой ценой побеждать готельщиков.   

 

14:00. HostPro ­- RIA.com. СК "Терминал"

Старожилы лиги рубились регулярно, начиная с 1-го сезона. Причем в этих поединках не было зафиксировано ничьих. 8 побед на счету малиновых, 5 – у красных. В 8-м туре прошлого сезона победила команда ... Читати далі »

Перегляди 328 | Дата: 13.11.2015