Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 03

Сьогодні, 3 листопада, вінницька «Нива» проводить останній матч фінальної частини чемпіонату міста з футболу. Підопічні Володимира Реви і Артура Меда зіграють з тиврівським «Володимиром». Початок гри на СК «Нива» – о 18.30. Вхід – вільний.

Тиврівська команда посідає третє місце у фінальній частині чемпіонату міста з футболу. «Нива» відстає на два очки. Тобто це фактично буде поєдинок за медалі.

– Це дуже важливий поєдинок. Ми налаштовуємося тільки на перемогу, щоб стати призерами, – розповів Артур Мед.    

Перегляди 340 | Дата: 03.11.2015

Після слів Блаттера Financial Times, право Росії щодо прийому ЧС-2018 може бути переглянуто.

На минулому тижні головним футбольним ньюзмейкером у ЗМІ став відсторонений від посади президента ФІФА Йозеф Блаттер. Звинувачений у корупції очільник ФІФА спочатку заявив, що у Росії ніхто вже не зможе відібрати Чемпіонат світу 2018 року. А вже через кілька днів в інтерв`ю Financial Times швейцарець заявляв, що Росію господарем ЧС-2018 вибрали за таємною домовленістю серед керівництва ФІФА. Це фактично визнання підкупу.

"Це було домовлено за лаштунками. Це був дипломатичний договір", - так Блаттер коментує вибір господарів ЧС-2018 і ЧС-2022.

Відразу після заяви Блаттера пішла низка коментарів від Росії, що, мовляв, це насправді фейкове інтерв`ю Блаттера. Сам швейцарець свої слова Financial Times досі не спростовував.

Як стало відомо «Чемпіону» з власних джерел в УЄФА, після слів Блаттера Financial Times, право Росії щодо прийому ЧС-2018 може бути переглянуто.

Як зазначає джерело, якщо на виборах президента ФІФА виграє Мішель Платіні, то корупційний скандал у ФІФА буде доведений до логічного завершення, а господарі ЧС-2108 і ЧС-2022 цілком можуть змінитися.

Але і в такому великому корупційному скандалі не обійшлося без наших. Як стверджує наше джерело, віце-президент УЄФА Григорій Суркіс мав одну з ключових ролей в отриманні Росією права ЧС-2018 року, завдячуючи своєю давньою дружбою з Блаттером. ... Читати далі »

Перегляди 353 | Дата: 03.11.2015

Наставник Шахтаря Мірча Луческу зізнався, що не очікує великої підтримки на "Арені Львів" у матчі Ліги чемпіонів проти Мальме.
"Це буде важлива гра. Я стежив за "Мальме". І в цих матчах чемпіонату це не завжди був той склад, який грав у Лізі чемпіонів. Думаю, завтра буде виставлений найкращий склад. Звичайно, ми спробуємо взяти реванш за цю поразку у Швеції.
Натомість Мальме, звичайно, завдяки результату у матчі з нами сподівається, що пройде далі. Про дві топ-команди ПСЖ та Реал, мабуть, не варто згадувати.
Підтримка на "Арені Львів"? Ясно, що це вболівальники, але це не наші рідні вболівальники. Не думаю, що вони підтримають нас так, як вболівали фанати "Мальме" вдома. Можливо, що навіть завдяки тиску шведських фанатів Мальме й здобуло перемогу у цьому поєдинку. Я більше надіюся на своїх гравців та команду, і менше на вболівальників, - розповів Луческу на передматчевій прес-конференції.
Також наставник "гірників" знову наголосив про силу Мальме.
"Мальме - це дуже сильна команда. Ми зробили висновки із минулого матчу. Звернемо увагу на мотивацію. Також потрібно змінити декі напрями у стилях гри. Необхідно пам’ятати про те, що Росенберг – це гравець високого класу.
Спробуємо зробити гру більш швидкою та комбінаційною. Важливо також пам’ятати, що мотивація грає дуже важливу роль. Знаю, що буде нелегко, але ми докладемо максимум зусиль.
У минулій грі ми вий ... Читати далі »

Перегляди 352 | Дата: 03.11.2015