Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 27

Сьогодні, 27 жовтня, на стадіоні ВНТУ відбувся матч 3-го туру фінального етапу чемпіонату Вінниці з футболу. «СВ-Авто» боровся проти «Ниви».

На початку першого тайму, приблизно на 14-й хвилині, «нивівець» Дмитро Балінський відкрив рахунок з 30-и метрів чітким ударом зі штрафного Так би мовити, зняв павутинку з воріт.

Команда «СВ-Авто» відігралася на початку другого тайму. Після подачі з флангу форвард «автомобілістів» вдало зіграв на випередження. Подальші спроби опонентів змінити рахунок не увінчалися успіхом. Рахунок поєдинку до фінального свистка не змінився – 1:1. Друга нічия «Ниви» поспіль, яка в трьох поєдинках фінального етапу чемпіонату Вінниці з футболу набрала 5 очок. 

– Нічийний результат нас зовсім не влаштував. Одна з причин цього – незадовільний стан стадіону ВНТУ. Його поле на сьогодні не годиться для гри в футбол. Ми запропонували супернику зіграти на нашому полі. Але він відмовився, знаючи, що на цьому неякісному газоні у нього більше шансів набрати очки. В складі свої команди нікого не виділю, адже нам не вдалося досягти перемоги, – зазначив тренер «Ниви» Артур Мед.  

На поєдинку був присутнім голова міської федерації футболу Дмитро Руденко.

– Фінальна частина чемпіонату є дуже цікавою. Адже в ній грають команди, приблизно рівні за силами. Тому всі поєдинки проходять в напруженій боротьбі. ... Читати далі »

Перегляди 404 | Дата: 27.10.2015

Сьогодні, 27 жовтня, на стадіоні ВНТУ відбудеться матч 3-го туру фінального етапу чемпіонату Вінниці з футболу. «СВ-Авто» поміряється силами з «Нивою». Початок – 14.30.

– В фінальній частині всі команди сильні. У нас 4 очки, у «Св-Авто» - 3. Очікується цікавий поєдинок, – зазначив тренер «Ниви» Артур Мед.   

... Читати далі »

Перегляди 374 | Дата: 27.10.2015

Колишній форвард Шахтаря Андрій Воробей не працює у футбольній школі в Донецьку.

Про це заявив сам екс-футболіст, який прокоментував слова Віктора Звягінцева про те, що він працює у футбольній школі в Донецьку.

"Мені дуже приємно, що про мене пам'ятають у Донецьку. Але можу сказати, що дана інформація - це брехня. Я не знаю, хто саме поширює подібні чутки, але я ніколи не працював дитячим тренером. Можливо, слова Звягінцева були неправильно інтерпретовані або ж помилився сам Віктор Олександрович", - помідомив він.

"Я не був у Донецьку з тих пір, як почалася війна, тому говорити про те, що я там треную дітей, як мінімум некоректно. На сьогоднішній день я працюю експертом на телеканалі Футбол і проживаю в Києві ", - сказав Воробей у коментарі ... Читати далі »

Перегляди 314 | Дата: 27.10.2015

Головний тренер національної жіночої збірної команди України з футболу і ФК «Нива» (Вінниця) Володимир Рева поспілкувався із пресою напередодні кваліфікаційного матчу ЧЄ-2017 із командою Франції. Ця гра пройде у Львові сьогодні, початок о 20.00. Трансляція – на телеканалі «ЕРА». 

-  Володимире Сергійовичу, чи готова Апанащенко зіграти зі стартових хвилин у завтрашньому матчі, зважаючи на пошкодження у грі з румунками? Яку Ви бачите стратегію успіху у поєдинку із француженками?

-  Апанащенко – здорова, і сподіваємося, що вона зможе відіграти усі 90 хвилин. Це нас тішить, оскільки Дарія є креативним, індивідуально і командно яскравим гравцем. Рейтинг збірної Франції в європейському та світовому футболі говорить сам за себе. Ця команда кваліфіковано володіє усіма фазами гри: як в захисті, так і в атаці. Це дуже потужна збірна. Кожен гравець має виграти своє єдиноборство на полі, і тоді наші командні дії будуть компактними. Якщо якась фаза гри випадає, то досвідчені команди миттєво використовують це на свою користь. У наших діях має бути присутня компактність.

-  Чи зможе зіграти Людмила Пекур? Які Ви оцінюєте фізичні кондиції «синьо-жовтих» напередодні майбутнього матчу?

-  Усі здорові, і це дуже хороша новина для нас. Пекур працювала у загальній групі і буде завтра грати. Матч продемонструє її фізичний стан, а бажання у неї - колосальне. Це дуже досвідчений і важливий для ... Читати далі »

Перегляди 316 | Дата: 27.10.2015