Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 23

Cьогодні, 23 жовтня, на СК «Нива» фінішував традиційний Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2005 р.н. «Золота нива». В ньому взяли участь 12 команд, серед яких були дві вінницькі – «Нива» і  «Прем’єр-Нива».

Саме вони, як переможці своїх груп, зустрілися в фіналі. Цей матч виявився приблизно рівним. В першому таймі, на 11-й хвилині, «Нива» не забила пенальті, а наприкінці зустрічі їхні суперники не реалізували вихід «віч-на-віч». Основний час матчу завершився без голів, і арбітр призначив пенальті. Влучнішими виявилися господарі поля – футболісти «Прем’єр-Ниви». Вони здолали суперника в «футбольній лотереї» з рахунком 2:0.

За аналогічним сценарієм проходив матч за бронзові медалі між командами «Локомотив» (Київ) і «Чайка» (Черкаси). Його основна частина цього поєдинку завершилася без голів, а в серії пенальті сильнішими були гості зі столиці – 3:1.   

Нагородження проводив директор СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Тарлецький. Призери отримали кубки, медалі і дипломи. Також відзначили найкращих гравців всього турніру в різних амплуа і найсильніших виконавців в кожній з команд-учасниць. Кращим захисником турніру став Костянтин Сизонюк («Прем’єр-Нива»), кращим гравцем змагання – Богдан Антосюк («Нива»), кращим гра ... Читати далі »

Перегляди 394 | Дата: 23.10.2015

Вчора, 22 жовтня, на СК «Нива» відбувся другий тур фінальної частини чемпіонату міста з футболу. Вінницька «Нива» приймала своїх одноклубників зі Стрижавки (Вінницький район).

Вінничани вийшли на поле в такому стартовому складі: воротар Євгеній Сослюк, польові гравці Сергій Бондарчук,

Максим Малахов, Андрій Циганков, Олександр Носюк, Дмитро Балінський, Євгеній Паньковецький, Володимир Кучер, Олексій Курдибаха, Віктор Сімчук, Олександр Гурнік. На заміну у «Ниви» (Вінниця) виходили Володимир Кириловський, Олександр Собко, Олександр Ноженко, Дмитро Стоколос, Георгій Зеленевич і Максим Яськов. 

Весь матч проходив під диктовку підопічних Володимире Реви і Артура Меда. Вже в першому таймі вони поклали в ворота суперників чотири сухих м’ячі, а в другому довели справу до переможного кінця – 7:1.

– Окрім семи голів, ми мали реалізовувати ще моментів 10. Тобто рахунок міг бути взагалі двозначним. Ми й планували перемогти стрижавчан з розгромним рахунком. Адже перед цим наш основний конкурент «Поділля-ЕМС» здолав «СВ-Авто» з рахунком 7:0. Тому ми прагнули досягти приблизно аналогічного результату. В складі нашої команди виділю авторів голів Олександра Собка, Віктора Сімчука, Олексія Курдибаху і Володимира Кучера, – сказав тренер вінницької «Ниви» Артур Мед.     

... Читати далі »

Перегляди 313 | Дата: 23.10.2015

В Дніпропетровську 22 жовтня завершився матч Ліги Європи УЄФА, в якому "Дніпро" приймав французький "Сент-Етьєн" і програв з рахунком 0:1.

Гра тільки в самому початку і наприкінці проходила з перевагою господарів поля, а весь інше час ініціативою володіли гості. Приблизно з середини першого тайму вони почали активно діяти біля воріт суперника і в кінцівці тайму Амума після сольного проходу забив гол у ворота Дениса Бойка.

Після перерви "Дніпро" намагався зрівняти рахунок, а наприкінці гри навіть влаштував штурм воріт суперника, але досягти бажаного так і не зумів.

В іншому матчі групи «G» італійський "Лаціо" в Римі приймав норвезький "Русенборг" (Тронхейм) і виграв з рахунком 3:1.

Таким чином, після першого кола змагань - трьох турів - у "Лаціо" 7 очок, "Дніпра" і "Сент-Етьєна" - по 4, "Русенборга" - 1.


Перегляди 334 | Дата: 23.10.2015

Засідання Асоціації футболістів-професіоналів України проходило за участі Виконавчого директора Федерації футболу України В. Генінсона, Генерального директора ОПФКУ «Прем’єр-ліга» П. Іванова, Президента ОФКУ «Професійної футбольної ліги» С. Макарова, представників Всеукраїнської професійної спілки «Футбол України». На заході були присутні почесні гості – Леонід Буряк, Мирон Маркевич та В’ячеслав Грозний, а також майже всі представники команд професійних футбольних клубів Прем’єр-ліги та ПФЛ (представники 40 із 43 клубів), 79 делегатів, 10 делегатів від 5 (із 7) команд професійних футбольних клубів Чемпіонату України Вищої ліги серед жінок. Про це повідомляє сайт Вінницької обласної федерації футболу.   

Головним у порядку денному стало питання виконання професіональними ФК України контрактних зобов’язань перед футболістами та тренерами. В період із серпня до початку жовтня місяця представники Асоціації за підтримки ФФУ, ПЛ та ПФЛ провели ряд виїзних роз’яснювальних лекцій у клубах ПЛ та ПФЛ. Футболістів ознайомили із питаннями, які є актуальними сьогодні, а саме: стосовно вимог до типової форми контракту між клубами та футболістами-професіоналами; протидії корупції, договірним матчам та проявам расизму у футболі.

В ході загальних зборів обрано 12 членів правління АФПУ, а голову Вінницької обласної федерації футболу Ігоря Гатаулліна переобрали на посаду президента Асо ... Читати далі »

Перегляди 326 | Дата: 23.10.2015