Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 22

Вже другий день на СК «Нива» триває традиційний Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2005 р.н. В ньому беруть участь 12 команд, серед яких дві вінницькі – «Нива» і «Прем’єр-Нива». Грають поперек футбольного поля, тому одночасно відбуваються два поєдинки. На матч в командах виходить по 8 польових гравців і воротар.    

Змагання вже відбулися в двох підгрупах, по шість команд в кожній. Обидві команди міста над Бугом посіли в своїх групах перші місця і потрапили до фіналу! 

«Прем’єр-Нива» (Вінниця) виграла у «Карпат» (Дрогобич) – 2:1, «Чорноморця» (Одеса) – 2:1, «Локомотива-2» (Київ) – 4:1, «Опіра» (Львів) – 2:0 і поступилася лише «Чайці» (Черкаси) – 1:2.

– Я мрію грати в найкращих професійних клубах. А поки разом з товаришами перемагаю відомі юнацькі команди. Поки що на цьому турнірі нашим найскладнішим суперником виявився одеський «Чорноморець», якого ми здолали з мінімальною перевагою, – сказав гравець «Прем’єр-Ниви» Антон Дудник. 

Тим часом «Нива» (Вінниця) здолала «Олімпік» (Іллічівськ) – 2:0, «Локомотив-1» (Київ) – 1:0, «Юність» (Чернігів) – 3:0, «Чорноморець-2» – 5:0 і  «Славутича» (Запоріжжя) – 2:0.< ... Читати далі »

Перегляди 480 | Дата: 22.10.2015

21 жовтня в Гайсині відбувся традиційний турнір з футболу, присвячений пам’яті тренера місцевої ДЮСШ Семена Каї. Незмінний ентузіаст спортивного руху, висококваліфікований спеціаліст, доброзичлива та порядна людина. Виховав не одне покоління кращих спортсменів, які стали спортивною гордістю Гайсинщини. Семен Ілліч став чудовим прикладом для тих, хто прагне присвятити своє життя спорту.

Грали юнаки 2003–2004 р.н. Змагання організувала обласна федерація футболу разом з Гайсинською ДЮСШ.  На старт вийшли чотири команди. Першість здобула команда ДЮСШ Блохіна-Бєланова 2003 р.н. (Вінниця). На другому місті – команда ДЮСШ Блохіна-Бєланова 2004 р.н.

Бронзові нагороди здобули футболісти Гайсина. На четвертому місті – клуб «Мрія» Вінницького міського Палацу дітей та юнацтва. Команди отримали кубки і грамотами. Кращі гравці в кожному з колективів отримали призи від спонсорів.

– Наступного року ці команди вперше візьмуть участь у Всеукраїнській дитячо-юнацькій футбольній лізі. Меморіал Семена Каї слугував підготовкою до цих змагань. Рівень юних вінницьких футболістів – досить високий. Безумовно, вони зможуть гідно презентувати регіон на всеукраїнському рівні. Особливо виділю переможців, яких підготував тренер Андрій Бобрівський, – сказав головний спеціаліст з дитячо-юнацького футболу обласної федерації футболу Віктор Коваленко.     


... Читати далі »

Перегляди 374 | Дата: 22.10.2015

Всі 24 аматорські команди, які беруть участь в чемпіонаті Вінницької області (вища та перша ліги), безкоштовно отримають по 8 м’ячів. Таке рішення було ухвалено 21 жовтня на виконкомі обласної федерації футболу, які вів її голова Ігор Гатауллін.

– Футбольні м’ячі гарної якості, передані Федерацією футболу України, ми надаємо аматорським командам з метою розвитку футболу в області, – сказав заступник голови обласної федерації футболу Ігор Павленко.

Також на виконкомі було вирішено надати 33 комплекти футбольного інвентарю (фішки для дриблінгу, накидки тощо) найкращим школам, які проводять уроки футболу.     

Директор СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Тарлецький подякував керівництву обласної федерації футболу за підтримку аматорського і шкільного спорту № 1.     

 

Перегляди 380 | Дата: 22.10.2015

"Мальме» вразив фантастичною атмосферою на домашньому матчі. Вболівальники як почали співати ще на передматчевій розминці, то замовкли лише після того, як футболісти залишили поле. Дуже якісна та емоційна підтримка.

Напередодні про це українських журналістів попереджав прес-аташе "Мальме". А шведські колеги в один голос запевняли, що чемпіон Швеції — це домашня команда і в рідних стінах небесно-блакитні виступають дуже добре. Хоча при цьому прогнозували нічию - 1:1.

Протистояння "Мальме" і "Шахтаря" - це, за великим рахунком, битва за Лігу Європи. Хоча за якістю та рівнем матч відповідав Лізі чемпіонів. Тут було все, що так люблять глядачі - високі швидкості, атакувальна гра, гольові момени, напруга та інтрига до 90-ї хвилини.

На 17-й хвилині рахунок у матчі відкрив Маркус Розенберг. Це нападник "Мальме", про якого перед матчем говорили найбільше. Конате на швидкості зліва увірвався в штрафний майданчик і прострілив на Розенберга. Ракицький не дотягнувся м'яча, і швед фактично без перешкод пробив Андрія П'ятова.

На 35-й хвилині "Шахтар" отримав право на небезпечний штрафний. До м'яча підійшов Срна. Капітан "гірників" перекинув "стінку", але у ворота не влучив.

За дві хвилини П'ятов виручив команду, парирувавши удар Бергета після контратаки "Мальме".

На початку другого тайму Бергет вийшов сам на сам із П'ят ... Читати далі »

Перегляди 362 | Дата: 22.10.2015