Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 21

Сьогодні, 21 жовтня, на СК «Нива» стартував традиційний Всеукраїнський турнір з футболу серед юнаків 2005 р.н. В ньому беруть участь 12 команд, серед яких дві вінницькі – «Нива» і «Прем’єр-Нива». Їм протистоять «Чорноморець» (Одеса), «Карпати» (Дрогобич), «Славутич» (Запоріжжя), «Локомотив» (Київ), «Опір» (Львів), «Чайка» (Черкаси), «Олімпік» (Іллічівськ). Кілька команд представлені двома складами.

– Змагання відбуваються в двох підгрупах, по шість команд в кожній. Потім пройдуть стикові поєдинки, – розповів один з організаторів змагань, тренер «Прем’єр-Ниви» Олександр Гайдаржі.

В стартових поєдинках обидві вінницькі команди перемогли і посідають в групах перші місця. Змагання триватимуть три дні. Початок ігор завтра, 22 жовтня, о 10.00.

Директор СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Ниви» Олег Тарлецький побажав обом вінницьким командам успіхів. Він зазначив, що розраховує на успішний виступ вихованців своєї спортшколи в турнірі.           

    

Перегляди 308 | Дата: 21.10.2015

Завтра, 22 жовтня, на СК «Нива» відбудеться другий тур чемпіонату міста з футболу. «Нива» (Вінниця) прийматиме «Ниву» (Стрижавка, Вінницький район). Початок гри – 18.30. Вхід глядачів – вільний.

Директор СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Тарлецький побажав своїм хлопцям перемоги. Він вважає, що після попередньої нічиєї з головним конкурентом в боротьбі за медалі «ЕМС-Поділля» (0:0) вінницькій «Ниві» по силам здолати наступного суперника.    

Перегляди 429 | Дата: 21.10.2015

В середу, 21 жовтня, на каналі «Україна» відбудеться пряма трансляція матчу між командами «Мальме» (Швеція) та «Шахтар» (Україна). Вона розпочнеться о 21.30.
Матч пройде в рамках групового етапу Ліги чемпіонів. Зараз донеччани посідають останнє місце в турнірній таблиці.Коментатор зустрічі - Кирило Крутогоров.

... Читати далі »

Перегляди 372 | Дата: 21.10.2015

Як і прогнозував сайт «Чемпіон», "Динамо" та "Челсі" сильнішого у Києві не виявили. Правда, помилилася редакція, поставивши, що цей матч буде результативним. Як виявилося, команди відіграли переважніше на оборону, задовольнившись нулями на табло.

Сергій Ребров вирішив зробити чимало перестановок у порівнянні з ганебно програним поєдинком проти донецького «Шахтаря» у чемпіонаті. В запасі залишилися Антунеш, Велозу, Мораес, Гармаш і Гусєв. Натомість, зі стартових хвилин вийшов Рибалка, який попередню зустріч пропустив через ушкодження. Також тренер довірився Гонсалесу, Буяльському, Хачеріді та Кравцю.

І відразу, отримавши стартові протоколи, стало лячно за Хачеріді. Перед звітним матчем багато говорили, що хамовитий Дієго Коста може спровокувати Євгена. А він, як відомо, досить легко піддається на такі "штучки". Віримо, що тренерський штаб серйозно поговорив із захисником, котрий свої нерви й емоції заховав подалі, чим може розраховувати на похвалу.

«Динамо» знітилося у перші хвилини. Тут приховувати нічого. Кияни просто давно не грали проти таких серйозних колективів, тому тиснула на них відповідальність. А коли "біло-сині" зрозуміли, що з цим суперником цілком можна грати навіть першим номером, то перехопили ініціативу, затиснувши на останніх хвилинах (що першого тайму, що другого) лондонців на їхній половині поля.

Однак, якщо говорити об'єктивно, то моментів у к ... Читати далі »

Перегляди 337 | Дата: 21.10.2015