Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 17

17 жовтня у Вінниці, на стадіоні міського Палацу дітей та юнацтва, розігрувався Кубок області з футболу серед жінок. Завдяки сприятливій погоді дівчата грали «з вогником», на непоганих швидкостях. Змагання організувала обласна федерація футболу.

Вінничанки «вилетіли» одразу

На старт вийшли чотири команди – по дві з обласного центру і районів. Боролися навиліт, за олімпійською системою. Кожен матч тривав два тайми по 30 хвилин.

В першому колі «Колос» (Козятинський район) виграв з рахунком 4:0 у «Вінкара» (Вінниця). До речі, в козятинській команді приблизно пів-складу нещодавно виступали за клуб с. Комсомольське в першій лізі чемпіонату України серед жінок. 

А «Плеяда» (Тульчин) здолала вінницький «Інтеграл» – 3:0. Поєдинку за «бронзу» не було, тож місцеві команди одразу залишили змагання.

–  Ми, зрозуміло, сподівалися на кращий результат. Але що зробиш. Це кубкова система: програв – «вилетів». Наш клуб тренується на базі ПТУ № 4 і школи № 11. Спортивна база нас не повністю задовольняє, але в нашій команді багато юних перспективних футболісток, – сказав тренер «Вінкару» Сергій Супріган.

«Королева 11-метрових»

Фінал між командами Тульчина і Козятина вийшов дуже цікавим і напруженим. В першому таймі команди обмінялися голами. Напри ... Читати далі »

Перегляди 378 | Дата: 17.10.2015

17 жовтня 1972 року народився Олег Тарлецький, який нині є директором СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Нива». Він веде юних вінницьких футболістів до перемог і водночас стоїть у витоків відродження команди майстрів у Вінниці.

Шановний Олеже Олександровичу, бажаємо Вам успіхів у всіх починаннях, безлічі перемог вихованців Вашої спортшколи, міцного здоров'я та сімейного щастя. А також успіхів на виборах до місцевих рад! 

Адміністрація сайту «skniva.at.ua», СК «Нива», ДЮСШ «Прем’єр-Нива», футбольна громадськість і місцеві спортивні журналісти.   

Перегляди 345 | Дата: 17.10.2015

ФК «Нива» (Вінниця) проводить матч 8-го туру чемпіонату області з футболу серед аматорських команд. Суперником підопічних Олега Тарлецького, Вадима Кудіярова, Володимира Реви і Артура Меда буде середняк вищої ліги «15 громада» – чинний володар Кубку області. Матч відбудеться в Шаргороді 18 жовтня.  

За словами директора СК «Нива» і ДЮСШ «Прем’єр-Ниви» Олега Тарлецького, останнім часом «Нива» покращила свою гру. Адже молоді талановиті хлопці, вихованці спортшколи, які її складають, поступово набираються досвіду. І тому можна розраховувати на позитивний результат проти титулованого ФК «15 ГРОМАДА».

– Незважаючи на те, що суперник є доволі сильним (учасник чемпіонату України серед аматорів) ми будемо боротися лише за перемогу. Адже всі наші провідні гравці – здорові і в строю, – прокоментував тренер "Ниви"

Артур Мед.     

Перегляди 364 | Дата: 17.10.2015

Рекордна безпрограшна серія київського «Динамо» у чемпіонаті України обірвалася на позначці у 38 матчів. У 39-у "біло-сині" вдома перед своїми вболівальниками були розгромлені донецьким «Шахтарем» – 0:3. Окрім того, "гірники" ще й вийшли на перше місце у турнірній таблиці, потіснивши саме киян.

Донецький бразилець «порвав» київського

У стартових складах обох команд було кілька сюрпризів. Ні у старті, ні у запасі не виявилося Рибалки у «Динамо» і Тайсона у «Шахтаря».

Луческу вирішив надати шанс з перших хвилин Бернарду. І той можливістю повністю скористався. Бразилець «порвав на друзки» на своєму фланзі співвітчизника з «Динамо» Даніло Сілву. Той увесь перший тайм провів з піднятою доверху головою, бо "гірники" раз у раз вантажили м'ячі на хід Бернарду.

І якщо у перші хвилини справжнім рятівником «Динамо» став Віда, який двічі кидався під удари після прострілів Бернарда, то на 40-й хвилині і Домагой нічого не зміг зробити. Незрозумілий провал у захисті у киян завершився точним пасом Бернарда в район 11-метрової позначки на вільного Марлоса. Той ще й «каву встиг випити», поки переправив м'яч у кут воріт.

Жахливі провали в захисті

На другий тайм "динамівці" вийшли з метою відігратися. Настановою Реброва, очевидно, було йти вперед велики ... Читати далі »

Перегляди 396 | Дата: 17.10.2015