Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 10

9 жовтня на СК «Нива» відбувся півфінальний матч Кубка міста з футболу. Однойменна команда (президент – Вадим Кудіяров) приймала ФК «Вапнярка». Незважаючи на прохолодну погоду, на поєдинок завітали десятки глядачів.

В першому таймі підопічні Володимира Реви і Артура Меда володіли беззаперечною перевагою, створили низку чудових гольових ситуацій, але відкрити рахунок їм так і не судилося.

До середини другого тайму він залишався «сухим», і багатьом уболівальникам здавалося, що серії 11-метрових не уникнути. Адже «на кону» стояла путівка до фіналу. Але «нивівці» підсилили тиск и тричі вразили ворота гостей з Томашпільского району. Голевим дублем відзначився Олександр Собко, а ще один м’яч – на рахунку Володимира Кучера. Гості відіграли один гол на фініші поєдинку.   

  ... Читати далі »

Перегляди 363 | Дата: 10.10.2015

22 і 27 жовтня жіноча збірна України з футболу проводить відбіркові ігри до Євро-2017. Спочатку суперницями наших дівчат будуть румунки, а потім вони поміряються силами з француженками.

Нагадаємо, головним тренером жіночої збірної України з футболу є вінничанин Володимир Рева, який водночас тренує місцевий ФК «Нива». На офіційні матчі він викликав нашу землячку Ірину Кочнєву. Вона наразі виступає за чернігівську вищолігову «Легенду», адже у Вінниці немає жіночої команди майстрів з футболу.

– Матчі українок зі збірними Румунії і Франції відбудуться на «Арені Львів». Думаю, що ці важливі поєдинки покажуть й по одному з телеканалів. Але остаточно це питання ще не вирішено, – розповів Володимир Рева сайту «skniva.at.ua».

Перегляди 359 | Дата: 10.10.2015

Збірна України у рамках кваліфікаційного матчу до Євро-2016 9 жовтня здобула переконливу перемогу над Македонією (0:2).Перший гол у матчі на стадіоні "Філіп ІІ" вдалося забити Євгену Селезньову, який зумів переграти голкіпера, реалізувавши пенальті. А під завісу зустрічі Кравець подвоїв перевагу "синьо-жовтих". Відтак збірна України здобула важливу перемогу та тепер має у своєму активі 19 очок.

 

Команда Михайла Фоменка провела два абсолютно різні тайми. Якщо перші 45 хвилин пройшли під гаслом "незрозумілий футбол", то після перерви ситуація змінилася на нашу користь. Перш за все відзначимо, те, що збірна України була очевидним фаворитом, і від них чекали яскравої  гри та забитих голів. Втім, захист македонців довго тримав свої ворота недоторканими та без проблем справлявся із нечисленними атаками "синьо-жовтих". Відверто кажучи, перший тайм  викликав лише негативні емоції. Не вірилося, що на полі збірна України, адже з такою грою на Євро-2016 робити нічого.

Проте після відпочинку команда зібралася та побігла вперед із новими силами. Спочатку збірна України здобула право пробити пенальті, який реалізував Селезньов, а згодом, створивши ще кілька супермоментів, "синьо-жовті" подвоїли рахунок. Гол на свій рахунок записав Кравець, який замінив у другому таймі Селезньова.

У підсумк ... Читати далі »

Перегляди 352 | Дата: 10.10.2015