Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 09

Мірча Луческу не пішов із «Шахтаря», бо не міг залишити клуб у важкий для нього період. Про це заявив сам наставник «помаранчево-чорної» команди.

         – Я не мав права піти – який би приклад показав би іншим! Це мій уже дванадцятий сезон у «Шахтарі». На рахунку двадцять одна перемога у різних турнірах, і після всього цього взяти та втекти у важкий момент для клубу? – риторично запитав він. – Інші іноземні тренери виїхали, наприклад, іспанець Хуанде Рамос – з Дніпропетровська у 2014-му. І будь-який би на його місці вчинив би так само. Але це не мій випадок! Я дуже люблю «Шахтар», у мене чудові стосунки з президентом клубу і взагалі з людьми.

За словами Містера, у Донецьку він отримав усе, щоб реалізувати свої футбольні ідеї, і відчуває себе зобов'язаним цим людям.

– В червні у мене закінчувався контракт, були пропозиції від інших клубів, але я підписав новий із «Шахтарем» – щоб підтримати клуб, щоб показати, що ніхто не здається, – зауважив він. – Я завжди бився до кінця. Подивимося, що буде у цьому сезоні, але поки ми не повернемося до Донецька, я буду з командою.

Раніше Луческу казав, що сезон-2015/16 останній для нього у «Шахтарі».

Перегляди 294 | Дата: 09.10.2015

Олег Тарлецький керує спорткомплексом «Нива» і водночас є директором обласної комплексної ДЮСШ з футболу «Прем’єр-Нива». Незабаром він балотуватиметься в депутати до міської та обласної рад. Футбольна громадськість висловлює підтримку Олегу Олександровичу.  

Виконавчий директор Вінницької обласної федерації футболу Михайло Прозоровський:

– Олег Тарлецький є корінним вінничанином, мешканцем Замостя. Тут він народився, вчився, виріс і нині працює. Тому Олег Тарлецький добре знає проблеми цього району і його мешканців. Олег в юності займався боротьбою, де досяг певних висот. Він і до сьогодні залишився в спортивній галузі. Наразі Олег Олександрович успішно керує СК «Нива» і водночас є директором обласної ДЮСШ «Прем’єр-Нива». Олег Тарлецький успішно розвиває дитячо-юнацький футбол, вкладає багато сил і енергії у виховання юних футболістів, які з часом гратимуть у кращих клубах області та країни. І водночас стоїть у витоків відродження професійного ФК в нашому місті. Обласна федерація футболу плідно співпрацює з керівництвом СК «Нива», ми проводимо багато спільних заходів і змагань з аматорського, жіночого і дитячою-юнацького футболу. Тому вся футбольна громадськість підтримує Олега Тарлецького, як кандидата до міської та обласної рад. На його користь гов ... Читати далі »

Перегляди 371 | Дата: 09.10.2015

В п'ятницю, 9 жовтня, в Скоп'є відбудеться матч кваліфікації Євро-2016 з футболу «Македонія – Україна».

Пряма відеотрансляція в Україні на телеканалах «Україна» і «Футбол 1».

Початок матчу о 21:45.

 

В інших країнах матч також покажуть:

Македонія: MRT1

Іспанія: Canal + Multideporte 3, Movistar TV Fútbol

Білорусь: Setanta Sports Eurasia

Перегляди 368 | Дата: 09.10.2015