Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2022 » Серпень » 20 » Вінницькі футболісти стали призерами Всеукраїнського благодійного турніру «Разом до перемоги»
10:18
Вінницькі футболісти стали призерами Всеукраїнського благодійного турніру «Разом до перемоги»

Благодійний турнір «Разом до перемоги!» об’єднав українську владу, журналістів, профспілки та футбольних функціонерів для благодійної мети – допомоги Збройним силам України. У змаганнях, що пройшли у Києві, взяли участь вісім команд — Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів (ВАФП), Української асоціації футболу (УАФ), народних депутатів, Міністерства молоді та спорту, журналістів України, ДП «Антонов», Всеукраїнської профспілки спортсменів і Федерації профспілок України.
На турнірі були присутні почесні гості: президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, голова ВАФП Ігор Гатауллін, перші віце-президенти УАФ Вадим Костюченко, Анатолій Дем’яненко і Олег Протасов.
Основу команди ВАФП складали вінницькі футболісти, які переважно виступають за провідний місцевий клуб «ЯСКО». Це, зокрема, воротар Олександр Фотюк (воротар),  польові гравці Юрій Максименко, Валентин Кучковський, Михайло Шкрабало, Олександр Чередниченко, Ігор Хіміч і Костянтин Сосенко. 
На груповому етапі наші земляки провели три гри. Вони поступилися журналістам, в інших двох матчах святкували перемоги.     
Третє місце у змаганнях дісталося команді ВАФП. У матчі за бронзу вона перемогла із рахунком 7:3 збірну УАФ, за яку грали екс-футболісти національної збірної України Володимир Єзерський і Руслан Ротань (оформив гольовий хет-трик). Вирішальний внесок у перемогу зробив Юрій Максименко, який забив чотири важливих голи.    
До речі, найкращим захисником турніру був визнаний саме представник вінницької команди Костянтин Сосенко, колишній професіональний футболіст. 
Першою у турнірі стала збірна журналістів України, яка з рахунком 7:2 у фіналі здолала опір команди ДП «Антонов».
— Ми могли й поборотися за перше місце. Шкода, що в стартовій грі дещо недооцінили суперника. Але й бронза – гарний результат. Хоча рік тому в аналогічному турнірі ми стали чемпіонами, — каже провідний гравець команди ВАФП Юрій Максименко. — Зараз головне — щоб в нашій країні був мир та спокій. Тому головною метою змагання «Разом до перемоги!» була саме підтримка ЗСУ.      

   

Переглядів: 103
Ім`я *:
Email *:
Код *: