Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Травень » 20 » Вінницькі фрі-файтери здобули 8 медалей на чемпіонаті України
08:35
Вінницькі фрі-файтери здобули 8 медалей на чемпіонаті України

В м. Ірпінь (Київська область) пройшов чемпіонат України з фрі-файту серед дорослих та юніорів. Вінниччину представляли десять спортсменів, і вісім з них стали призерами. Наші спортсмени здобули дві золоті, три срібних та три бронзових медалей.

Зокрема, чемпіонами стали вихованці клубу «Січ» Вадим  Дзюбенко (серед юніорів, вагова категорія до 79 кг) і Руслан Булгучев (серед чоловіків, 79 кг). Дзюбенко з них виконав норматив кандидата у майстри спорту, а Булгучев за підсумками цих змагань має стати другим майстром спорту з фрі-файту на Вінниччині!

Віце-чемпіонами в Ірпені виявилися «січовики» Ігор Завера (юніори, понад 84 кг), Юрій Миколюк (юніори, 57 кг) і представник клубу «Патріот» Костянтин Вдовиченко (юніори, 79 кг). Треті місця посіли Сергій Нестерук (чоловіки, 84 кг, СК «Січ»), Олег Нагорний (юніори, 84 кг, СК «Нокаут») і Михайло Лакуста (юніори, 63 кг, СК «Сакура»). Вінницьку збірну підготував тренер СК «Січ» Ігор Дишливенко.

– Змагання пройшло на високому рівні і викликало великий інтерес вболівальників і загальнодержавних ЗМІ. Окрім двох вінницьких учасників, решта здобули медалі. Двоє наших бійців вибули, на жаль, вже в першому колі, – сказав Ігор Дишливенко.

В командному заліку збірна Вінницької області посіла високе четверте місце серед 16 команд. Попереду наших бійців виявилися лише збірні Івано-Франківської, Дніпропетровської і Запорізької областей.

– Виступили добре, адже командний результат міг бути й кращим. Завадило спірне суддівство. Приміром, Юрій Миколюк в фінальному поєдинку вигравав за очками, але рефері зняли з нього вирішальні бали за нібито заборонений прийом, – сказав в.о. президента Вінницької обласної федерації фрі-файту Вадим Кудіяров. – Цікаво розгорталися  події у категорії до 79 кг серед юнаків. Там, подолавши кілька кіл, в фіналі зустрілися двоє наших земляків. Переміг 16-річний Вадим Дзюбенко. Він, разом із 17-річними Юрієм Миколюком та Ігорем Заверою, має гарні шанси потрапити до збірної України і здобути путівку на чемпіонат Європи. Це буде вирішуватися на чемпіонаті України з фрі-файту серед юніорів (до 18 років) , який пройде п’ятого червня в Івано-Франківську.

За словами Ігоря Дишливенка, вінничани на юніорському чемпіонаті України можуть розраховувати на чільні місця. Адже вони вже показали високий клас на всеукраїнських змаганнях в Ірпені.                 

Переглядів: 383
1 Роман Вінничанин 29  
0
Молодці. В черговий раз прославили наш Вінницький регіон

Ім`я *:
Email *:
Код *: