Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 20 » Відповідь на петицію щодо повернення ПФК "Нива" у професійний футбол
09:29
Відповідь на петицію щодо повернення ПФК "Нива" у професійний футбол


Як відомо, у Вінниці в рамках програми «Електронне урядування задля підзвітності влади та участі громади» (EGAP) створено єдину систему місцевих петицій, в якій будь який громадянин має змогу поставити запитання до влади, вказати на недоліки, або запропонувати якісь цікаві ідеї. Для того, щоб звернення потрапило на розгляд, необхідно заручитись підтримкою певною кількістю інших мешканців міста, які мають підписати петицію. 

Пропонуємо вашій увазі текст звернення Руслана Дмитренка стосовно повернення ПФК «Нива» Вінниця у професійний футбол, яка, до речі, дуже швидко набрала необхідну кількість підписів: 
«У Вінниці давно стоїть питання існування професійної футбольної команди. Всіх любителів та вболівальників "короля спорту" дуже хвилює це питання і всі з нетерпінням чекають на Великий футбол у Вінниці. 
В нашому місті дуже багато талановитої молоді, дайте їм шанс реалізувати себе в житті!»
 

А також відповідь: 
«Вашу петицію щодо існування професійної футбольної команди у м.Вінниці опрацьовано. 
За результатами опрацювання інформую, що наразі відбувається обговорення питання створення (відновлення) професійної футбольної команди у м.Вінниці – перемовини ведуться на рівні міської і обласної федерацій футболу та зацікавлених приватних осіб. 
Підтримую Вашу петицію, вдячний Вам за активну життєву позицію, вболівання за розвиток спорту та фізичної культури у м.Вінниці.» 


На жаль, наразі, відповіді на петиції, здебільшого, схожі на відписки, але тим не менш, дають змогу звернути увагу влади на якусь проблему чи пропозицію, показати зацікавленість громадян цим питанням.

Додамо також, що наразі на розгляді я ще одна петиція, яка стосується вінницького футболу і розвитку спортивної інфрастуктури міста. Це петиція Віталія Шкурака "Реконструкція або будівництво Центрального Міського Стадіону, залучення івесторів", відповідь на яку ми дізнаємось не пізніше 29 лютого. 

За матеріалами: http://www.niva.vn.ua/

Переглядів: 451
1 Роман Вінниччанин 29  
0
На сьогоднішній день на усі звернення вінниччан йдуть ось такі от відписки. Міська влада ж не може написати про те, що чхати вона хотіла на команду майстрів чи реконструкцію центрального міського стадіону-ось і відписують ось таку водичку-аби заспокоїти заявників-а по факту як нічого не робилось з приводу піднятих питань так нічого й не робиться і малоймовірно-що ситуація зрушиться з місця.

Ім`я *:
Email *:
Код *: