Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 10 » Василь Вовк: «На другу половину чемпіонату України потрібно не менше 2,5 мільйони гривень»
09:51
Василь Вовк: «На другу половину чемпіонату України потрібно не менше 2,5 мільйони гривень»

9 грудня в готелі «Поділля» відбулася щорічна звітна конференція Вінницької обласної федерації футболу. В колективні члени цієї громадської організації прийняли СФК «Нива-В», а її представники Василь Вовк (почесний президент клубу) і Колінс Нгаха одразу отримали право голосу, як делегати конференції.

Василь Вовк подякував за прийняття до обласної футбольної родини. Він детально розповів про поточний стан в команді. Василь Васильович підтвердив, що завдання СФК «Нива-В» залишається незмінним – боротьба за вихід до першої ліги. Почесний президент нивівців повідомив, що наразі триває процес переформовування команди: чотири гравці попрощалися з колективом (Ключик, Поліщук, Заторський і Костенко), триває пошук нового головного тренера. Пан Вовк пояснив, чому довелося розпрощатися з тренером-консультантом Володимиром Ревою – той не міг віддавати «Ниві-В» всі сили, бо сидів одночасно на двох стільцях, підписавши контракт головного тренера з жіночою збірною України.

Василь Вовк підкреслив, що проект «Нива-В – недешевий. Цього року на життєдіяльність клубу вже витрачено 2,5 мільйони гривень. На другу частину чемпіонату України потрібно не менше. Але, за словами очільника «Ниви-В» нині ведуться перемовини з керівниками потужних підприємств, потенційними спонсорами і інвесторами. Також  Василь Вовк нагадав, що офіційні листи з проханням посприяти професійному футболу Вінниччини було надіслано Президенту України, Прем’єр-міністру України і дюжині нардепів, які мають відношення до нашого регіону. Згідно із законодавством, відповіді мають надійти протягом місяця. Все це дає підстави очікувати, що відповідне фінансування клубу майстрів буде знайдено.                         

Василь Вовк подякував за підтримку голові Вінницької ОДА Валерію Коровію, міському голові Вінниці Сергію Моргунову і голові спорткомітету Вінницької міської ради Сергію Краєвському. Він також відповів на запитання учасників конференції. Серед іншого, пан Вовк повідомив, що питання зі стадіоном, на якому гратиме «Нива-В» в 2017 році поки остаточно не вирішено. Цього сезону міська влада дала можливість двічі безоплатно зіграти на ЦМС, що допомогло зекономити нивівцям 10 тисяч гривень (за кожну гру на СК «Нива» доводиться сплачувати п’ять тисяч). В той же час, за словами пана Вовка, «Нива-В» з часом планує облаштувати власний невеликий сучасний стадіон. Це, приміром, може бути арена на базі нинішнього стадіону «Інтеграл», поруч з яким побудують тренувальне поле та Академію для підготовки молодих футболістів. Водночас «Нива-В» прагне мати й власну заміську тренувальну базу.

Присутні схвально зустріли виступ почесного президента клубу майстрів. А представник Могилів-Подільського району навіть запросив «Ниву-В» безкоштовно провести тренувальні збори в цьому районі.

Наприкінці конференції очільники Вінницької обласної федерації футболу нагородили кращих футбольних фахівців регіону з нагоди 25-річчя створення Федерації футболу України. Нагороди отримали Василь Вовк, член національної збірної з жіночого футболу Ірина Кочнєва, єдина на Вінниччині дівчина-арбітр Вікторія Знак та ще десятки шанованих особистостей – тренерів, функціонерів і ветеранів.       

           

 

Переглядів: 291
1 Роман Вінничанин 29  
0
Якщо на той склад команди, що ми маємо зараз - клуб Нива-В витратив в першій частині чемпіонату 2,5 млн. грн. - у разі якісного підсилення нашого колективу як новим тренером так і гравцями мабудь коштів буде затрачено на 2 частину чемпіонату дещо більше ніж 2,5 млн. - хоча керівництву видніше скільки реально необхідно аби виконати задекларовану ціль - підвищення у класі.

Ім`я *:
Email *:
Код *: