Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Вересень » 15 » Вацак відкриває свою школу шахів
09:47
Вацак відкриває свою школу шахів

17 вересня,  о 12:00,  в Будинку школярів Могилева-Подільського відкривається  дитяча шахова школа «Вацак». Туди приймають дівчат та хлопчиків віком від 6 до 14 років. Групи комплектуются за віковим принципом з урахуванням індивідуальних можливостей дитини.

Досвідчені тренери : кандидат в майстри спорту з шахів, голова міської федерації з шахів,  Андрій Горобець, кандидат в майстри спорту з шахів Валерій Горобець допоможуть сформувати  в  школярів  логічне мислення, розвинути пам’ять. Уроки з шахів доповнюватимуться цікавими історіями, теорія поєднуватиметься з практикою.

Навчання буде безкоштовним. Засновник школи – Кондитерський Дім «Вацак» - забезпечує фінансування навчального процесу, бере на себе витрати на участь вихованців в змаганнях.

 

Про могилів-подільську школу шахів.  До 1991 року міська дитяча школа з шахів займала лідируючі позиції не лише на Вінниччині, а й в Україні. Школа дала путівку в життя багатьом її випускникам, які яскраво заявили про себе в різних сферах суспільного життя, стали успішними людьми, не полишаючи любові до інтелектуального виду спорту. «Зіркові» випускники могилів-подільської школи:  заслужений тренер України, міжнародний майстер з шахів який підготував плеяду чемпіонів, серед яких -  двох міжнародних гросмейстерів , президент Вінницької федерації з шахів,  директор дитячої  спеціалізованої шахово-шашкової школи № 6 м. Вінниці Микола Боднар,  президент Могилів-Подільської  федерації з шахів, триразовий чемпіон області , директор НВК №4  Андрій Горобець.

Кондитерський Дім «Вацак» відроджує міську школу з шахів, аби допомогти дітям знайти себе в житті та самоствердитися.

– Шахи – чудова логічна гра, яка є однією з форм інтелектуального розвитку. Відроджуючи в Могилеві-Подільському школу шахів, мрію залучити дітвору до виду спорту, який позитивно впливає на розвиток мислення дитини, вчить її думати, прораховувати свої дії, вибудовувати логічні ходи, приймати рішення. Шахові баталії замінять бездумні комп’ютерні ігри. Якщо прагнете добра своїй дитині – віддайте її до нашої школи!  Вам не потрібно думати про фінансовий бік навчання - ми гарантуємо повне утримання школи та її вихованців. Ми зробимо з Вашої дитини гросмейстера! Запрошую 17 вересня на відкриття дитячої  шахової  школи «Вацак» - школи майбутніх чемпіонів, – каже Геннадій Вацак.

   

 

 

 

Переглядів: 338
1 Роман Вінничанин 29  
0
В добру путь.

Ім`я *:
Email *:
Код *: