Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 4 » Ще один вінницький ФК, «ЄМС-Поділля», оголосив про плани вийти на професійний рівень
17:00
Ще один вінницький ФК, «ЄМС-Поділля», оголосив про плани вийти на професійний рівень

Третього березня після зимового відпочинку поновила тренування одна з кращих футбольних команд Вінниці – «ЄМС-Поділля». На стадіоні школи № 35 гравці разом з тренерами багато займалися функціональною підготовкою – відпрацьовували технічні прийоми, грали у «квадрат», бігали по колу тощо. Футболісти мають бути в гарній фізичній формі, адже попереду – важка друга половина сезону.

Сопрезидентами клубу «ЄМС-Поділля» є Юрій Корбут, який нещодавно балотувався на пост очільника Вінницької міської федерації футболу, і Сергій Підвальний. ФК «ЄМС-Поділля» було створено наприкінці 2010 року. За цей час команда стала триразовим чемпіоном Вінниці, триразовим володарем Кубка міста, дворазовим переможцем зимового міського Кубка та виграла низку інших змагань під егідою міської федерації футболу.

Минулого року колектив Юрій Корбута та і Сергія Підвального почав підкорювати вершини обласного футболу. Зокрема, наразі «ЄМС-Поділля» посідає другу сходинку в першій лізі чемпіонату Вінниччини серед аматорів, веде боротьбу за перше місце і путівку до вищого, елітного дивізіону.

Щоб вирішувати поставлені перед командою високі завдання, в міжсезоння до ФК були запрошені новачки з ім’ям у вінницькому футболі. Це воротар Олександр Бутлерський, польові гравці Сергій Малка, Тарас Коваль, Костянтин Мазур і Максим Кондрацький (перспективний виконавець 1998 р.н.).

Також, як повідомив пан Корбут, ФК «ЄМС-Поділля» розпочав свій шлях до другої професійної ліги чемпіонату України.

– Наша найближча задача – виграти першу лігу чемпіонату області і підвищитися в класі. Адже наступного року ми плануємо виступати у вищому дивізіоні обласного футболу. В цьому випадку створимо другу молодіжну команду («ЄМС-Поділля»-2), яку заявимо до першої ліги. Будемо готувати всю необхідну інфраструктуру, щоб через кілька років команда могла спробувати свої сили в другій, професійній лізі чемпіонату України, – розповів Юрій Корбут.           

Тренуватися гравці «ЄМС-Поділля» продовжать на стадіоні школи № 35 і полі спорткомплексу «Нива». Керують цим процесом головний тренер Юрій Коваль, другий тренер Михайло Якименко, начальник команди Олександр Нагорняк і клубний лікар Ігор Степанюк.    

     

Переглядів: 658
2 Володимир  
0
ІСНУВАННЯ ДВОХ ПРОФЕСІЙНИХ КОМАНД У НЕВЕЛИЧКОМУ ОБЛАСНОМУ ЦЕНТРІ МЯКО КАЖУЧИ, -
НЕПРАВИЛЬНО.

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Плани те що треба.Але от питання з якого карману все це буде утримуватись. Нива бажає приймати участь у 2 лізі, ФК Вінниця також хоче і тут ще й ЄМС Поділля заявляє про амбітні плани щодо професійного футболу. Тут би коштів вистачило, щоб одну команду фінасувати-і саме головне не на один рік, а усі три це щось з розряду фантастики.

Ім`я *:
Email *:
Код *: