Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 11 » «Шахтар» забив «Андерлехту» три голи. Коментар Луческу
09:12
«Шахтар» забив «Андерлехту» три голи. Коментар Луческу

Донецький «Шахтар» здобув перемогу над бельгійським «Андерлехтом» в першому матчі 1/8 фіналу Ліги Європи. Матч у Львові завершився з рахунком 3:1.

Початок матчу виявився за «Андерлехтом», який володів ініціативою і мав дуже хороший момент: Баджо обіграв Коваленка в штрафній і виявився один перед П'ятовим, але Віктор встиг знову вирости перед суперником і прийняв на себе удар.

Те, що гості краще грали на початку матчу, зіграло злий жарт з ними, коли захисник «Андерлехта» вибив м'яч на Карлоса, а той віддав на Коваленка. Він увірвався в штрафну, другим дотиком пробив у голкіпера, був першим на підборі і викотив Тайсону, а той зупинив м'яч і завдав точного удару в дальній кут. 1:0.

Через хвилину «Шахтар» міг подвоювати рахунок, коли Феррейра перекинув Прото, який вийшов з воріт – захисник Нейтінк головою виніс м'яч з порожніх воріт на кутовий. Але після подачі з кутового м'яч таки опинився в сітці. Феррейра виманив на себе Прото і віддав трохи назад вільному Срні, який м'яко завантажив у район воротарського - Кучер високо вистрибнув і головою вколотив м'яч у сітку. 2:0.  Два пропущених м'ячі за три хвилини стали серйозним ударом для «Андерлехта», тому до перерви «Шахтар» міг доводити рахунок до розгромного.

На другий тайм «Андерлехт» вийшов більш зібраним, додав в організації, швидкості і агресивності, перехопивши ініціативу в матчі. Радість і спокій на обличчі Луческу змінилися на стурбованість. І Містер мав всі підстави хвилюватися, особливо після того, як Ашампонг головою замкнув подачу з правого флангу Конте, пробивши в протихід П'ятову. 2:1.

«Андерлехт» відчув, що зможе врятувати матч і відвезти зі Львова навіть нічию. Але в потрібний момент своє слово сказав Едуардо, який після подачі кутового головою пробив під поперечину, від якої м'яч влетів у сітку. 3:1 – «Шахтар» домагається впевненою за рахунком перемоги в домашньому матчі, але гра у відповідь через тиждень легкою для "гірників" не буде.

– Дуже складна гра, ми заслужили цю перемогу. Билися за кожен м'яч, виглядали добре і організовано. Провели дуже хороший перший тайм, а в другому - відчувалася відсутність Тайсона. Через нього йшли всі ниті нашої гри, – сказав головний тренер Шахтаря Мірча Луческу. – Ми виграли 3:1, але нас чекає дуже важка гра в Брюсселі. «Андерлехт» – дуже сильна, агресивна, потужна команда. Будемо сподіватися, що зможемо відновити Тайсона, повернеться Степаненко - дуже важлива фігура, особливо в грі на виїзді.

 

Технічні дані

Шахтар - Андерлехт - 3:1

Голи: Тайсон, 21, Кучер, 24, Едуардо, 79 - Ашампонг, 68

Шахтар: П’ятов, Срна, Кучер, Ракицький, Ісмаїлі, Малишев, Коваленко, Марлос (Веллінгтон, 74), Едуардо (Дентіньо, 88), Тайсон (Бернард, 46), Феррейра

Андерлехт: Прото, Нахар, Мбоджі, Нейтінк, Дешахт, Баджо (Тілеманс, 74), Дефур, Прат (Конте, 67), Суарес (Джурічіч, 67), Ашампонг, Окака


Переглядів: 334
2 Роман Вінниччанин  
0
Перемога заслужена безумовно, але тепер на виїзді для спокійного життя бодай один гол а забивати потрібно, так як скоріш за все Андерлехт в домашніх стінах як суто домашня команда один чи два голи Пятову організує, а рахунок 2:0 на користь бельгійців і гірники за бортом. Виграй Шахтар 3:0 і в Брюселі вже можна було б ходити спокійно по полю і розповідати один одному анекдоти лузгаючи насіння. домашня перемога 3:1 і 3:0 в матчах на виліт це як земля і небо

1 skniva  
0
молодцы!

Ім`я *:
Email *:
Код *: