Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 7 » «Прем’єр-Нива» виграла обласний юнацький футзальний чемпіонат! (ФОТОРЕПОРТАЖ)
11:48
«Прем’єр-Нива» виграла обласний юнацький футзальний чемпіонат! (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Шостого лютого в СК «Колос» відбувся фінальний етап чемпіонату Вінницької області з футзалу серед дитячо-юнацьких команд 2003 – 2004 р.н.

 

Не всіх допустили

Путівки до фінальної частини здобули вісім команд серед 32, які розпочали змагання. Чемпіонат спільними зусиллями провели обласні федерація футболу і дитячо-юнацька футбольна ліга (ДЮФЛ).

– Формат змагань не дозволив включити більшу кількість команд. Хоча прагнули зіграти 38 колективів. Рівень майстерності провідних колективів – непоганий. Це радує, адже наступного року наші команди 2003 року стартують в ДЮФЛ України, – розповів спеціаліст з дитячо-юнацького футболу обласної федерації футболу Віктор Коваленко.

– Футзальний чемпіонат ми проводимо в перерві між першим і другим колом обласних змагань з великого футболу для того, щоб юні спортсмени мали ігрову практику, – відзначив голова ДЮФЛ Вінницької області Михайло Дзюба.       

 

«Ліга Чемпіонів відпочиває».

Суперники були розбиті на дві групи, де грали за коловою системою. До першої увійшли ДЮСШ Літина, Тульчина, Бершаді і вінницька «Прем’єр-Нива-1», до другої – спортшколи Жмеринки, Чернівців, «Прем’єр-Нива-1» і ОДЮСШ Блохіна-Бєланова з обласного центру.

Перші і другі команди груп виходили в стикові матчі. Ці поєдинки за медалі вийшли дуже напруженими, безкомпромісними, азартними і драматичними. Вболівальники навіть казали, що «Ліга Чемпіонів відпочиває».

Фінал вийшов прогнозованим – у ньому зустрілися провідні вінницькі колективи. Основна частина матчу між ДЮСШ «Прем’єр-Нива-1» ОДЮСШ Блохіна-Бєланова завершилася з рахунком 1:1. По ходу гри нивівці поступалися, але спромоглися відігратися і в серії пенальті перемогли – 2:1. «Бронзу» здобула друга команда ДЮСШ «Прем’єр-Нива», яка переграла жмеринчан в серії пенальті  з рахунком 2:1 (2:2 в основний час). Причому по ходу гри збірна з району поступалася з розривом два м’ячі, змогла знайти сили відігратися, але все ж не дотягнула до медалей.

Наступні місця на фінальному етапі посіли збірні Тульчина, Чернівців, Літина і Бершаді.

 

Коментарі призерів

– Організація чемпіонату, система його проведення і рівень суддівства повністю задовольнили. Адже до фіналу дійшли насправді найсильніші колективи, – прокоментував заступник директора з навчально-виховної роботи ДЮСШ «Прем’єр-Нива-1» Олег Шикір. – Приємно, що одразу два колективи нашої спортшколи дійшли до фіналу. Чемпіонів і бронзових призерів підготував тренер Олександр Квятковський, який дуже плідно працює. До речі, наша команда 2003 р.н. наразі посідає перше місце в ДЮФЛ області із великого футболу і має гарні шанси на загальну перемогу.

– Футзал значною мірою відрізняється від великого футболу. Але вінницькі колективи все ж значно сильніше опонентів з районів. Тренери в обласному центрі працюють на перспективу, готуються до виступів у ДЮФЛ України. Хоча й команди Тульчина і Жмеринки виглядали непогано, – сказав директор ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль.

 

Кращі гравці турніру

Урочисте нагородження проводили голова ДЮФЛ області Михайло Дзюба і перший заступник голови обласної федерації футболу Семен Ханук. Призери отримали медалі, кубки і дипломи.    

Організатори нагородили кубками й кращих гравців фінального етапу. Ними були визнані Павло Форманюк (ОДЮСШ Блохіна-Бєланова), Василь Мерінюк (ДЮСШ Жмеринки), Андрій Череватов («Прем’єр-Нива-1») і Денис Барченко («Прем’єр-Нива-2»).

 16

1

 

2

3678911141516центр

Переглядів: 328
2 Володимир  
0
ТЕ, ЩО Є СПРАВЖНЯ КОНКУРЕНЦІЯ МІЖ ДЮСШ "ПРЕМЄР - НИВА" ТА ДЮСШ БЛОХІНА - БЄЛАНОВА - ЦЕ ДОБРЕ, АДЖЕ СПРИЯЄ ПІДВИЩЕННЮ МАЙСТЕРНОСТІ ЮНИХ ФУТБОЛІСТІВ ЦИХ ДЮСШ.

1 Роман Вінниччанин 29  
0
Я трішки не вгадав. Так як я прогнозував 1 місце Премєр-Ниві-1, а 2 місце Премєр-Ниві-2, а вийшло так що друга наша команда опинилась на 3 місці, але одне я спрогнозував 100 %, те що одразу дві наші команди виявились на пєдесталі і що саме головне перше місце також залишилось за Премєр-Нивою.

Молодці.

Ім`я *:
Email *:
Код *: