Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 3 » «Потрібно працювати над селекцією ФК "Нива-В"»
09:46
«Потрібно працювати над селекцією ФК "Нива-В"»
 
«Потрібно працювати над селекцією ФК "Нива-В"»
  • «Потрібно працювати над селекцією ФК "Нива-В"»
 

Голова Вінницької обласної федерації футболу Ігор Гатауллін – про досягнення обласного футболу і відроджену команду майстрів другої ліги «Нива-В».

– Нещодавно завершилися обласні змагання з футболу. Вони пройшли на рівні. Наведу один приклад, який яскраво відображує роботу обласної федерації. Днями одразу чотири колективи Вінниччини звернулися з проханням включити їх до всеукраїнських аматорських змагань (за системою «осінь-весна»), які розпочинаються 24 серпня. Це, зокрема, ФК «Вінниця» (чемпіонат і Кубок країни), «Патріот» з с.Кукавки Могилів-Подільського району (чемпіонат), ФК «Бершадь» (Кубок) і «Факел» з м.Липівця (чемпіонат і Кубок). Ці клуби вважають, що їхня підготовка відповідає всеукраїнському рівню. А ще 3-4 роки тому в таких змаганнях грав лише ФК «Вінниця». Зрозуміло, маємо досягнення і в інших видах футболу – ветеранському, жіночому, юнацькому тощо. Серед останніх позитивних новин: збірна Вінниччини серед дівчат до 13 років в Умані (Черкаська область) виграла регіональний чемпіонат України.

Хочу додати, що ми вирішили всі організаційні питання, пов’язані з проходженням «Нивою-В» атестації, складання необхідних документів і підготовки двох стадіонів  – СК «Нива» і Центрального міського – для виступів команди другої ліги. Перший контрольний матч нивівців з «Поділлям» з Хмельницького (30 червня, 6:0) показав, що в першу чергу необхідно працювати над селекцією. Керівництво «Ниви-В» озвучило мету на сезон: вихід до першої ліги. Щоб цього досягти, команда, яку ми побачили в подільському дербі, однозначно потребує підсилення

За матеріалами:Інформаційна Вінничина

Переглядів: 351
2 Руслан  
0
А я думаю вот что- нужно нашей команде выходить за один сезон в первую лигу. нужно вкладывать деньги в команду, и потом не бросать ее на полпути, и говорить, что финансов нету, и тогда команда распадается, как это уже было более 5 лет назад!. И И наших винницких футболистов не нужно никуда отпускать в другие клубы, пока они не достигнут того уровня- когда можна будет уйти в другой клуб выше классом- и воспитывать нужно находить хороших талантливых винничан!. И тогда если винничанин будет выше классом игрока с другого города, то он будет получать место в основе!. и это еще раз доказывает то что нужно работать над селекцией!. И желаю нашей команде за этот сезон выйти в превую лигу.

1 Роман Вінничанин 29  
0
Якби більшість обласних клубів між собою досягли компромісу і відпустили своїх лідерів в головну команду області тоді й мабудь не прийшлось би залучати іногородніх футболістів, але через власні амбіції цього скоріш за все не станеться. Є ряд потужних обласних клубів як Фк Вінниця, Факел, Патріот, Шляховик, 15 громада, ЄМС Поділля та міський Яско з цих клубів плюс 4-5 футболістів з минулорічної Ниви і буде цілком боєздатна команда.Чого варті тільки такі футболісти як В.Поліщук, Бабік, Драган, Заводян, Чернега, Пивовар, Браславський, Колінз, Сорокаліта, Малка та інші.

Ім`я *:
Email *:
Код *: