Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Січень » 11 » ПЕРЕД ГРОЮ УЧАСНИКИ МЕМОРІАЛУ СЕРЬОГІНА РОЗЧИЩАЛИ ПОЛЕ ВІД СНІГУ
13:44
ПЕРЕД ГРОЮ УЧАСНИКИ МЕМОРІАЛУ СЕРЬОГІНА РОЗЧИЩАЛИ ПОЛЕ ВІД СНІГУ
Перед грою футболісти розчищали поле від снігу
 

У суботу, 9 січня, гравці восьми футбольних команд, які приїхали до Вінниці на Всеукраїнській футбольний турнір, самотужки розчищали футбольне поле стадіону вінницької школи №35. А потім виборювали перемогу.

17-річні футболісти з вінницької команди Блохіна – Бєланова зайняла третє місце на Всеукраїнському футбольному турнірі пам'яті знаного футболіста «Ниви» і тренера СДЮШОР «Нива» Олега Серьогіна.

Змагання завершились вчора, 10 січня. Абсолютним переможцем змагань стала київська команда «Атлет», яка у фінальному матчі з рахунком 1:0 здолала іншу київську команду ДЮФК «Арсенал», яка і посіла друге місце.

Турнір організований обласним відділенням НОК України, Федерацією футболу Вінниччини, ДЮСШ Блохіна – Беланова, облспортуправлінням Міністерства освіти та науки України.

- Я знав Олега Серьогіна особисто, він був моїм тренером, - каже тренер ДЮСШ Блохіна – Бєланова – 1999 Михайло Якименко, – а потім я став його помічником у тренерській роботі. – Серед вихованців Олега Серьогіна такі знані імена, як, зокрема, колишній гравець національної збірної України Сергій Нагорняк, Віктор Бровченко тощо. – Про нього, як гравця, і як тренера спогади тільки позитивні. – Ми разом з другим тренером команди Леонідом Мельником намагаємося, як – то кажуть, «тримати марку», виховуючи перспективних юних футболістів, – кожен рік декількох наших вихованців забирають у сильні клуби Прем'єр – ліги.

Відмітимо, на турнірі були такі знанні ветерани – футболісти вінницької команди майстрів «Локомотив»/«Нива», як гравець першого складу команди, а наразі Заслужений тренер України Михайло Петров, гравець збірної СРСР Анатолій Веретинський, Микола Загоруйко.

- Я дуже хочу побачити хоча б деяких з вас на екрані телебачення при трансляції матчів ведучих команд України, - сказав Михайло Петров, звертаючись до юних футболістів при нагородженні.

А нагородили переможців і призерів кубками, медалями, грамотами і цінними подарунками, - термосами, книжками, футболками.
Голова облвідділення НОК України Павло Хникін побажав, щоб кращі з футболістів виступали і на Олімпійських Іграх.

За словами директора ДЮСШ Блохіна – Бєланов Ігоря Коваля, наразі міжсезоння у «чистому вигляді» не буває, - і взимку йде підготовка до юнацького чемпіонату України, що розпочнеться весною, а тому самі вихованці ДЮСШ охоче грають і взимку «просто неба».

- Нам грати не холодно, адже рухаємось на полі, але сидіти на трибуні, дійсно, холодно, - відмітив один з гравців гостей Микола. - Проте, при наявності такого гарного поля для гри, немає на стадіоні роздягалень та туалету. – А самим турніром ми всі дуже задоволені.

Зазначимо, вдова і дочка Серьогіна задоволені, що Олега не забувають. Такі змагання проводяться вже у 14 раз.

футбол

borotba-na-centr

3-misce-blohina

Фото автора

За інформацією: http://vlasno.info/

Переглядів: 328
1 Роман Вінниччанин 29  
0
Несолідно коли приїжджі команди розчищають поле на якому їм необхідно зіграти і навіть якщо це непрофесійна юнацька команда - якщо турнір всеукраїнський все має бути на найвищому рівні так я наприклад недавній турнір "Золота Нива 2015" в якому організатори зробили все для того аби учасникам було комфортно проводити свої поєдинки на СК Нива.

Ім`я *:
Email *:
Код *: