Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 23 » На Всеукраїнському «Весняному Кубку Ниви» серед юнаків 2003 р.н. вінничани стали четвертими (ФОТО, ВИДЕО)
10:05
На Всеукраїнському «Весняному Кубку Ниви» серед юнаків 2003 р.н. вінничани стали четвертими (ФОТО, ВИДЕО)

У Вінниці, на СК «Нива», з 18 по 22 березня пройшли Всеукраїнські змагання з футболу «Весняний Кубок Ниви». Змагалися юнаки двох вікових категорій. Турніри організувала адміністрація ДЮСШ «Прем’єр-Нива» і СК «Нива».

В змаганні серед юнаків 2003 р.н. грали «Прем’єр-Нива» (тренер Олександр Квятковський), «Азовсталь» (Маріуполь), «Чорноморець» (Одеса), київський ОК ім. Піддубного, BRW-ВІК (Володимир-Волинський) і «Локомотив» (Київ). Шість команд боролися за коловою системою. Вінничани стартували 18 березня грою проти команди ОК ім. Піддубного і перемогли з рахунком 2:0! На жаль, далі справи нашої команди пішли не так добре. Вона зіграла внічию 0:0 з BRW-ВІК (Володимир-Волинський), з рахунком 2:2 з «Азовсталлю» (Маріуполь), перемогли «Локомотив» (Київ) – 1:0 і програли «Чорноморцю» (Одеса) – 0:1 В результаті чемпіонами стали одесити, друге місце взяла команда «BRW-ВІК» , на третьому – ОК ім. Піддубного.

– На жаль, через програш 0:1 одеському «Чорноморцю» в останньому вирішальному матчі наша команда не дотягнула до медальної трійки, – з сумом констатує тренер «Прем’єр – Ниви» Олександр Квятковський. – Зрозуміло, ми незадоволені результатом. Але досвід, набутий у матчах з командами клубів, що цілеспрямовано працюють в напрямку безпосередньої підготовки своїх юних гравців до професійного футболу, безсумнівно піде нашим хлопцям для прискорення опанування технічною і тактичною грамотами. А покращувати в особистій та командній грі є чого, і над цим будемо одразу працювати.

До речі, «Чорноморець» у матчі проти київського «Локомотива» просто розтрощив суперника з нефутбольним рахунком 7:0. Тобто, «Прем’єр-Нива» грала з потужними командами.

У іншому турнірі серед юнаків 2002 р.н.  «нивівці» участі не приймали. Там змагалися 7 команд: «Карпати» (Львів), «Зміна-Оболонь» (Київ), «Чорноморець» (Одеса), УФК (Харків), УФК (Дніпропетровськ), «Азовсталь» (Маріуполь) і ОК ім. Піддубного. Трійку призерів тут склали «Карпати» (Львів), ОК ім. Піддубного і УФК (Харків).

 

Переглядів: 346
1 Роман Вінничанин 29  
0
Добре, що зайняли не останнє місце, але як на мене спостерігається тенденція згідно якої чим менші по віку наші футболісти тим кращі результати вони здобувають і чим старші вони стають результати дещо погіршуються-можливо це пов’язано з тим, що з віком у них з’являються інші захоплення клуби, дискотеки, дівчатка, винце, пивко і сигаретки і заняття футболом вже якось не на першому плані. Як правильно зазначив Вадим Кудіяров, що створивши професійний клуб ми виконаємо ряд ключових завдань щодо популяризації футболу на Вінниччині, а саме повернемо вболівальників на трибуни, повернемо футбольну славу на Вінниччину і дамо інтерес до прогресу і соморозвитку юним і молодим футболістам випускникам ДЮСШ Премєр-Нива, аби саме вони мали першочергове право у випадку своєї профпридатності підписати професійний контракт з рідним клубом. На мій погляд ключовим тут є стимул для підростаючого футбольного покоління, це їхній заробіток, це їхня доля і здоровий спосіб життя без наркотиків, сигарет і алкоголю. Професійний клуб у місті це не тільки спортивний проект, а й соціальний.

Ім`я *:
Email *:
Код *: