Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Липень » 26 » Як «Нива-В» готуватиметься до матчу в Маріуполі. Інтерв'ю Соловьєнко
12:07
Як «Нива-В» готуватиметься до матчу в Маріуполі. Інтерв'ю Соловьєнко

30 липня вінницька «Нива-В» проведе поєдинок другого туру чемпіонату України з футболу (друга ліга). Суперником команди Василя Вовка буде «Іллічівець-2». Гратимуть на виїзді – у неспокійному Маріуполі. Друга команда «Іллічівця» в першому турі поступилася добре знайомому нам «Руху» (Винники, Львівська область) з розгромним рахунком – 0:6. Тим часом, нагадаємо, нивівці вдома зіграли внічию з рахунком 2:2 з міцною «Енергією» (Нова Каховка, Херсонська область). Тепер вболівальники чекають від них першої перемоги в чемпіонаті.

Як відбувається підготовка до важливого поєдинку в Донецькій області, розповів «20 хвилинам» старший тренер «Ниви-В» Юрій Соловьєнко.

– Юрію, прихильники «Ниви-В» в соціальних мережах і в коментарях до статей цікавляться, на якому полі наша команда готуватиметься до матчу в Маріуполі? Адже там гратимуть не на штучному газоні, як СК «Нива», а на травяному.

– Цим питанням опікується весь адміністративний штаб команди. Прагнемо, аби хоча б до виїзних матчів команда могла готуватися на трав’яному газоні.

На виїзді ми завжди гратимемо на натуральних полях. Тобто, якщо ситуація не зміниться, будь-який наш суперник матиме перевагу – він лише один матч в сезоні проводитиме на штучному полі СК «Нива», а ми – половину. Щодо підготовки до матчу з нами на штучному покритті – то практично в кожному місті є такі арени.   

Окрім того, поле СК «Нива» вміщує обмежену кількість вболівальників (близько 3 тисяч – авт.). А якщо на гру прийде 15 тисяч вінничан?!   

– Поле з травяним покриттям  Центральному міського стадіону було заявлене, як запасне. Тобто в разі узгодження «Нива-В» проводитиме там матчі вже цього сезону?

– Думаю, так.     

– Вболівальники також цікавляться, чи можна відвідати тренування команди?

– Шановні і любі вболівальники, поки триває період дозаявки (до 31 серпня), і у нас є гравці на перегляді, всі тренування є закритими.    

– Оцініть найближчого суперника, який на старті поступився з рахунком 0:6.  

– Наразі ми переглядаємо відеозапис і аналізуємо нашу гру з «Енергією». Після цього буде аналізувати гру «Іллічівця-2».  В принципі, для нас ніколи не має значення, переміг наш найближчий опонент з рахунком 6:0 або програв. Ми поважаємо будь-якого суперника і налаштовуємося на непросту гру.

– Чи всі гравці в строю, немає травмованих чи дискваліфікованих?

– Дискваліфікованих, славу Богу, немає. Навпаки, до нашого складу (з 18 – 19 виконавців) перед матчем у Маріуполі повертається після двох пропусків матчів центральний півзахисник Євгеній Паньковецький. Це один з гравців – у нас наразі немає стартового чи основного складу. 

У кількох футболістів, на жаль, є мікротравми. Але лікарі роблять все можливе, щоб підвести їх до наступного поєдинку у повній готовності.   

Переглядів: 370
2 Саша  
0
Инрайте как наша менхенгладбахская боруссия и возвратитесь все с победой забейте пару голов на контратаках ведб те кинутся явно сломя голову терять нечего

1 Роман Вінничанин 29  
0
Дай Боже, щоб із Маріуполя наші улюбленці повернулись з першою перемогою у чемпіонаті, а потім її закріпили в домашньому поєдинку проти миколаївського Суднобудівника. Успіху !!!

Ім`я *:
Email *:
Код *: