Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Вересень » 13 » Як на Вінниччині відзначили День фізичної культури і спорту
14:43
Як на Вінниччині відзначили День фізичної культури і спорту

Урочистості до Дня фізичної культури і спорту в пройшли у Вінниці, на СК «Нива». Відповідно до Указу Президента України, це свято відзначається щороку у другу суботу вересня.  
Перед входом до стадіону облаштували виставку досягнень обласних ДЮСШ і обласних спортивних організацій.  Їх оглянули голова Вінницької ОДА Сергій Борзов разом зі своїм першим заступником Наталею Заболотною, начальником управління з питань фізичної культури та спорту Вінницької ОДА Сергієм Чернявським і головою обласного відділення НОКУ Павлом Хникіним. В черговий раз нагадали про свої звитяги представники спортивних шкіл стрільби, складно-координаційних видів спорту, волейболу, футболу тощо. 
Під час урочистої частини кращих спортсменів і тренерів регіону привітали голова Вінницької ОДА Сергій Борзов і заступник голови Вінницької обласної Ради Михайло Кременюк.
В своєму привітанні очільник області розповів, як пишається тим, що знаходиться поруч зі славетними олімпійськими призерами – Сергієм Чернявським, Павлом Хникіним та іншими зірками спорту. Пан Борзов побажав спортсменам ще більше медалей на різноманітних змаганнях і перемог без травм. 
–Кожна перемога у спорті — це дисципліна, це режим, це сила духу, – зауважив Сергій Борзов.  
Також він звернув увагу, що в зв’язку із пандемією літню Олімпіаду перенесли на рік. А значить, у провідних атлетів є шанс краще підготуватися до неї. 
Михайло Кременюк зауважив, що нинішня Вінницька обласна рада суттєво підтримує спортивну галузь. За його словами, немає сумнівів, що нова облРада буде ставитися до спортсменів із такою ж повагою. Із нагоди свята Сергій Борзов і Михайло Кременюк вручили Почесні грамоти Вінницької обласної державної адміністрації і Вінницької обласної ради та подарунки олімпійцям та іншим зіркам спорту нашого краю.     
Урочисто-розважальна програма виявилася насиченою. Перед гостями виступили провідні вінницькі акробати, танцюристи, каратисти, група підтримки команди з американського футболу «Вінницькі вовки» із черлідингу. Майстерність всіх артистів вражала по-своєму, але незмінно викликала бурхливі оплески. 
Перший заступник голови Вінницької ОДА Наталя Заболотна (куратор спортивної галузі) привітала присутніх і нагадала, що вона - зі спортивної родини. Її батько і мати займалися легкою атлетико, сама Наталя – акробатикою, а її дочка – художньою гімнастикою. Пані Заболотна особливо подякувала за плідну працю вінницьким тренерам, без яких неможливо розраховувати на високі досягнення. 
В своїй промові начальник управління з питань фізичної культури та спорту Вінницької ОДА Сергій Чернявський пошкодував, що Олімпіаду-2020 перенесли на рік через карантин. Водночас він вірить, що на наступних Олімпійських і Паралімпійських іграх представники нашого регіону виступлять гідно. Як приклад, пан Чернявський привів присутнього на нагородженні паралімпійця із вадами  зору Олександра Казіка. На думку Сергія Володимира, на наступній Паралімпіаді той має чудові шанси на золоту медаль.   
Сергій Чернявський і Наталя Заболотна нагородили грамотами управління фізичної культури та спорту Вінницької обласної державної адміністрації низку тренерів, керівників спортивної галузі і ветеранів спорту. 
Завершилося свято хітом «We are the champions» у виконанні Олександра Онофрійчука і спільним фотографуванням на згадку.  

Переглядів: 172
Ім`я *:
Email *:
Код *: