Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 16 » Гравців "Прем'єр-Ниви" нагородили за підсумками футзального чемпіонату міста
20:20
Гравців "Прем'єр-Ниви" нагородили за підсумками футзального чемпіонату міста

Майже півроку тривали футзальні баталії на першість Вінниці. 21 травня у Палаці мистецтв «Зоря» були підбиті їх підсумки і нагородили призерів, повідомляє Vlasno.info.
Нагородження проводили президент міської федерації футболу і голова обласної асоціації футзалу Дмитро Руденко та заступник голови спорткомітету Вінницької міської ради Роман Семчук.   
– Вінницькі змагання з футзалу – наймасовіші з усіх видів спорту, що красномовно підтверджує чисельність учасників чемпіонатів і кубків. Причому влітку футзалісти-аматори не відпочивають, а переключаються на великий футбол, – сказав Роман Семчук.     
В турнірі серед хлопців 2009 р.н. перші дві позиції вибороли команди «Прем’єр-Нива», а третьою став колектив «Темп-AUTO.RIA».
– Ми постійно виграємо різноманітні змагання. Виграли їх близько десятка. Або хоча б посідаємо призові місця. Успіху досягаємо завдяки гарній командній взаємодії, чітко граємо в пас, – каже 9-річний гравець «Прем’єр-Ниви» 2009 р.н. Євген Клімов:
У наймолодшій категорії юнаків 2010 р.н. золото виборола команда «Темп-AUTO.RIA», срібло – ДЮСШ Блохіна-Бєланова, бронзу – «Балкани» (Хмільник). Для цих хлопчиків чемпіонат міста був першим офіційним стартом в житті.   
– На обласні змагання ми виставляли лише дві команди. Бо старші юнаки були задіяні на чемпіонаті України. Виступами хлопчиків 2010 р.н. і 2009 р.н. на чемпіонаті міста я задоволений – діти дуже старалися і здобули медалі. Самі ці команди нещодавно побували на міжнародному турнірі в Естонії, де увійшли до десятки кращих. Тепер команда 2010 р.н. готується до відкритого обласного турніру «Олімпійський первоцвіт», а 2009 р.н. – до всеукраїнського Кубку «AUTO.RIA», – сказав  тренер двох команд «Темп-AUTO.RIA» Олександр Самолюк.
У віковій категорії 2001 – 2002 р.н. першість здобув ФК «Сутиски» (Тиврівський район). Разом з ним на п’єдестал пошани підіймалися ДЮСШ «Темп» та дівчача команда ДЮСШ Блохіна-Бєланова, яка успішно боролася з юнаками.     
– Я родом з Бердичева (Житомирська область). Футболом займаюся вісім років. Навчаються у Вінницькому педуніверситеті. Наша команда зараз бере участь на чемпіонаті України з футболу серед жінок. Боремося за вихід до фінальної частини, – розповіла 18-річна лідерка команди ДЮСШ Блохіна-Бєланова Дарина Олійник.
Увінчало церемонію нагородження призерів аматорських чоловічих баталій у п’яти лігах. Призери «вишки» отримували не лише медалі, грамоти і кубки, як решта, але й грошові премії! Першість здобув ФК «Володимир» (Тиврів), далі – вінницькі «Енергетик» і ЯСКО. В першій лізі золото виграв ФК «Володимир-2», в другій – «Інтер», в третій – «Евертон», в четвертій –  ДЮСШ Блохіна-Бєланова.   
Підсумував футзальний сезон 2017-2018 років Дмитро Руденко:
–  В усіх чемпіонатах міста протягом футзального сезону було зіграно 725 матчів. Вінниця прийняла два Кубки України і 7 зональних турнірів з футзалу серед юнаків. Дві чоловічі команди нашого міста взяли участь у чемпіонатах України. В аматорській футзальній лізі України ФК «Володимир» виборов бронзу в «Елітному фіналі».     
Очільник міської федерації футболу наголосив, що масовість футзальних команд постійно зростає (а також водночас поліпшується якість їхньої гри). Зокрема, у дорослому чемпіонаті міста взяли участь рекордні 74 команди. Є й серйозні успіхи. Приміром, хлопці-п’ятикласники з Іллінців вибороли бронзу Шкільної ліги України.  

Переглядів: 276
Ім`я *:
Email *:
Код *: