Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Дуплет юних вінницьких футболістів на Хмельниччині
08:36
Дуплет юних вінницьких футболістів на Хмельниччині

Нещодавно у м.Нетішин відбувся Міжобласний турнір з футзалу серед юнаків 2007 року народження. Упродовж трьох днів вихованці ВОДЮСШ ім.Блохіна-Беланова на чолі із тренером Миколою Загоруйком, де у чесній та безкомпромісній боротьбі виборювали призові місця. Спорткомплекс Хмельницької АЕС “Енергетик” гостинно приймав команди спортивних шкіл із Вінницької, Хмельницької, Волинської та Івано-Франківської областей.

Юні вінницькі футболісти вже вдруге брали участь у цьому турнірі, минулоріч їм вдалось посісти лише сьому сходинку. Але рік постійних та наполегливих тренувань під керівництвом тренерів дав свої результати. На цьогорічні змаганняВОДЮСШ ім.Блохіна-Беланова привезли два склади команд, які утворили із хлопців, котрі тренуються разом. Із дітьми на турнір приїхала чимала кількість батьків, задля підтримки хлопців. За словами організаторів змагань, вінницька група підтримки була найчисельнішою та найактивнішою з тих що їм доводилось бачити. Навіть за місцеву нетішинську команду, як здалось, прийшли вболівати менша кількість людей. Тому наші хлопці не мали іншого вибору ніж іти тільки вперед до перемоги.

У турнірі брали участь десять команд які розподілили на дві групи. За результатами ігор до півфіналу вийшли колективи: 1-ша гр. - «Адреналін» Луцьк та ВОДЮСШ (1 склад, капітан Андрій Севастьянов), 2-га гр. - Хмельницький та ВОДЮСШ (2 склад, капітан Назар Остапчук). У боротьбі за бронзу зійшлись гравці із ВОДЮСШ ім.Блохіна-Беланова (2 склад) та Хмельницького. Із розгромним рахунком 7:1 у грі перемогли вінничани - здобувши трете місце на турнірі.

Затим, за шаленої підтримки трибун, відбувся фінал між командами Луцьку та Вінниці, результат гри - 3:3, тож переможців визначила серія пенальті, ними стали вихованці ВОДЮСШ ім.Блохіна-Беланова (1 склад), здобувши золото змагань. Тож за результатами суперництва вінничанам вдалось посісти два з трьох призових місць на міжобласному турнірі.

Переможці отримали кубки та грамоти від організаторів змагань. Також вінничани здобули індивідуальні нагороди: найкращий воротар турніру – Ярослав Козачук, кращим нападником визнано Івана Нгаху. По закінченні змагання діти, втомлені але задоволені, батьки, охриплі але із піднесеним настроєм, вирушили додому, отримавши від участі в змаганнях купу позитивних емоцій та переживань. Адже досягнення наших дітей зазвичай важливіші за наші.

Батьки та вихованці ВОДЮСШ ім.Блохіна-Беланова висловлюють подяку тренерам Миколі Загоруйку та Олександру Дусанюку за підготовку дітей до участі в змаганнях, а також батьківському комітету команди за гарну організацію поїздки.

За матеріалами: vn.20minut.ua

 

Переглядів: 345
1 Роман Вінниччанин 29  
0
Школа Блохіна-Бєланова в черговий раз підтверджує високий рівень підготовки юних футболістів -свідченням цьому стали золото та бронза змагань, що відбувались на Хмельниччині-доречі на моїй першій батьківщині тільки жив я не в Нетишині, а безпосередньо в обласному центрі в м. Хмельницькому. Згадаю ті часи мого життя там з ностальгією.

Ім`я *:
Email *:
Код *: