Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 13 » «Арсенал-Київщина» - «Нива» - 2:3. Третя поспіль перемога!
11:53
«Арсенал-Київщина» - «Нива» - 2:3. Третя поспіль перемога!

Команді із Вінниці вдалося здобути третю поспіль перемогу в чемпіонаті України і другу поспіль – на виїзді. Перед матчем з «Арсеналом-Київщиною» в Обухові (Київська область) не було недооцінки суперника, в чому наші гравці запевняли. Навіть незважаючи на аутсайдерський статус білоцерківської команди. Адже раніше не раз «Арсенал-Київщина» псував нерви вінничанам і відбирав очки у непотрібний момент!
На матчі був присутній почесний президент «Ниви» - генерал-майор Василь Васильович Вовк. А також група вінницьких вболівальників, які, як завжди, палко підтримували своїх улюбленців.       
Матч розпочався невчасно, із запізненням на понад 15 хвилин. Справа в тому, що на стадіоні не було швидкої допомоги. Якби карета не прибула, арсенальці мали б отримати технічну поразку.
Господарі розпочали матч активніше, із «вогником». Вони продавлювали нивівський захист, виконували небезпечні простріли. Вже на 17-й хвилині «Арсенал-Київщина» відкрив рахунок. У нашого форварда Павла Федосова відібрали м’яча, захисник киян перевів м’яч уперед. Послідував несподіваний дальній удар, до якого наш голкіпер Кирило Злотар був неготовий. І круглий залетів під поперечину воріт «Ниви». 1:0.
Але досить швидко вінничани відігралися. Це стало наслідком того, що гра вирівнялася і почала переходити під наш контроль. Після флангового проходу і прострілу м’яч у сітку на 21-й хвилині перевів Тимофій Брижчук. 1:1!
Другий гол на 24-й хвилині після флангового прострілу провів Ігор Маляренко. Взагалі проходи і навіси у першому таймі нашій команді вдавалися.  
А на 41-й хвилині «Нива» забила й втретє. Відзначився Андрій Маляренко після виходу віч-на-віч. Чудово – 1:3!
У вінничан було ще кілька небезпечних моментів. До перерви у воротах «Арсеналу-Київщини» м’яч опинився ще одного разу, але суддя не зарахував гол через офсайд.
Другий тайм проходив інакше. Спочатку гра була спокійною, багато боролися в центрі поля. У вінничан гольових моментів практично не було. Напевно, вони дещо намагалися «засушити» гру, адже рахунок цілком влаштовував.
Але в другій половині тайму «Арсенал» помітно активізувався. На 70-й хвилині господарі провели непогану атаку, яка завершилася ударом по воротам Кирила Злотаря. Вадим Хохлов сміливо кинувся під удар, і м’яч знайшов його руку. Пенальті чітко реалізував Володимир Тименко. 2:3.
Господарі продовжували тиснути на ворота «Ниви». За 5 хвилин до фінішу вони навіть завели м’яч у сітку, але арбітр не зарахував гол через офсайд. Кінцівка виявилася дуже нервовою. Суддя додав до основного часу чотири хвилини. У ворота Кирила Злотаря пробивали кілька небезпечних штрафних. Після одного з них круглий пролетів над поперечиною. Біля наших воріт подавали й неприємні кутові удари. Але нивівці вчергове проявили характер і втримали переможний рахунок! Наша команда міцно закріпилася на третьому місці.
Наступну гру «Нива» проведе вдома проти «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), яке посідає другу сходинку турнірної таблиці. Матч відбудеться 19 травня на Центральному міському стадіоні. Початок – о 17.00.  

Переглядів: 314
Ім`я *:
Email *:
Код *: