Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Травень » 18

Команда з американського футболу «Вінницькі Вовки» зіграла свій перший матч в регулярному етапі чемпіонату України. Гра була виїзною і пройшла у Львові, на стадіоні «Сокіл». Суперником вінничан стала команда «Леви». Минулий сезон, ускладнений через пандемію, ця команда пропустила, аби краще підготуватися до нинішнього.   
Наші хлопці ретельно готувались до гри і налаштовувались на те, що це буде нелегкий бій. Однак обставини складались не найкращим чином і додавали ще більших труднощів. Спершу змінились місце проведення та час початку (гра мала бути на стадіоні «Юність» та розпочатись на дві години раніше). Через 20 хвилин після старту почалась сильна злива та гроза, тому матч було призупинено. Переломним моментом стала травма основного квотербека «Вовків» Яніса Кайзера вже у 2-му розіграші, і тренерам довелось швидко вносити зміни в комбінації нападу. Однак все це не зламало бойовий дух нашої команди та бажання йти до кінця.
В цей час захист був на висоті, він дійсно зіграв якнайкраще! Особливо варто відзначити Леоніда Дзиганського, Ньюмена Джамала та Ігоря Проценка, які виклались на повну. Пропустивши лише один тачдаун на початку, утримувати всю гру натиск суперника, заблокувати екстрапоінт і філдгол – це теж виявилось дуже важливим і зіграло вирішальну роль.
«Вовкам» вдалось занести тачдаун і пробити 1-очкову реалізацію та перемогти з мінімально можливою перевагою н ... Читати далі »

Перегляди 135 | Дата: 18.05.2021

В столичному Палаці спорту, на головній арені країни, провели чемпіонат України зі змішаних бойових мистецтв (UFMMA). Змагання виявилися дуже масовими і сильними за складом. У них взяли участь 502 спортсмени із 25 регіонів, в тому числі Донеччини і Криму. 
У деяких категоріях за медалі боролися по 22 бійці, тобто конкуренція була гострою. Деякі учасники на шляху до нагороди за день провели по п’ять поєдинків.  На старт вийшла й збірна Вінниччини, яка складалася із 16 спортсменів. Вони представляли клуби «Оріон», «Січ», «Тора каї». 
В підсумку чотири наших бійці вийшли до фіналу. Там, на жаль, поступилися. Стільки ж представників Вінниччини стали й бронзовими призерами. Наші медалісти представляли нелише Вінницю, але й Шаргород, Липовець і Турбів. 
Бронзовими призерами стали: наймолодший учасник і дебютант чемпіонатів України Олексій Шмигун (вікова група 10-11 років, вагова категорія до 29, 5 кг), Роман Штельмах (12-13 років, 35 кг), Олександр Хуторянський (дорослі, 77 кг) і Олександр Коваль (дорослі, + 93 кг).
-Фаворит змагань Олександр Хуторянський не зміг вийти на півфінальний поєдинок через травму. Чемпіонат слугував відбором до збірної України, і наш провідний боєць, на жаль, втратив шанси поборотися за це та за золоту нагороду, – сказав президент Вінницької обласної федерації змішаних бойових мистецтв (UFMMA) Вадим Кудіяров.  
Срібними призерами чемпіонату України ст ... Читати далі »

Перегляди 146 | Дата: 18.05.2021