Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Листопад » 15

Вінницька «Нива» здобула свою другу перемогу в чемпіонаті України (друга ліга). 14 листопада вдома наш колектив подужав «Рубікон» (Київ) – 2:1.      
Гру впевненіше почали вінничани. Зі штрафного перевірив воротаря «Рубікону» захисник Борячук. А удар у нього – жахливої сили. Майборода зумів відбити. А ось біля протилежних воріт було боляче голкіперу «Ниви» Карабіну, в якого врізався форвард Тищенко – це був фол в атаці.
Однак в цілому активніше грали саме господарі. Хльосткі удари Брижчука (з більш близької відстані) і Калітова (більш віддаленого) брали на себе оборонці, моментами було дуже небезпечно.
Але саме «Рубікон» відкрив рахунок. Глущук з глибини поля перевів м’яч на правий фланг, Тищенко прострілив на Шутенка, який по дузі від кута воротарського закинув м’яч у дальній кут правою ногою – 0:1. 
До перерви «Нива» була близька до того, щоб не тільки відігратися, а й вийти вперед. Але це при зразковій реалізації. А за фактом чудовий удар Громока потягнув в стрибку воротар Майборода, а коли бив Федорук після прострілу Сербула – під м’яч підвернувся воротар. 
Зате незабаром після перерви все склалося. Спритно зіграв Підопригора, який протягнув м’яч уздовж лінії штрафної і залишив його Костюку. А вже той чітким низовим ударом упакував шкіряного в ціль – 1:1.  
А слідом – ... Читати далі »

Перегляди 135 | Дата: 15.11.2020

Фінішувало перше коло чемпіонату України U-19 з футболу. В  групі 1 першої ліги вдало виступає вінницька «Нива». В шести іграх підопічні Олександра Дудніка здобули чотири перемоги, по одному разу зіграли внічию і програли. 
Після останньої переможної гри над «Прикарпаттям» (1:0) вінничани піднялися на перший рядок турнірної таблиці. «Нива» U-19 має в своєму активі 13 очок, як і "Буковина". Але випереджає чернівецький клуб за додатковими показниками! Щоправда, найближчі конкуренти мають ще пропущені ігри в запасі. Кращим бомбардиром нашої команди є Денис Соболь, в активі якого 4 голи. 

Про подальші плани «Ниви» U-19
Головний тренер «Ниви» U-19 Олександр Дуднік прокоментував підсумки гри із однолітками із «Прикарпаття» та розповів про подальші плани колективу:
–  «Прикарпаття» U-19 – найсильніший суперник у нашій групі, як і в минулому сезоні. Відзначаю її сильний тренерский штаб. Головний тренер франківців Сергій Пташник працював не в одній команді майстрів. Ми мали два стовідсоткові гольові моменти, які не використали. Суперник також двічі нас «пожалів». Але три очки здобув той, хто більше хотів перемогти. 
У нас є травмовані гравці. Денис Соболь і Микола Хименюк проти «Прикарпаття» U-19 грали на уколах. Ми попросили, щоб вони зіграли на морально-вольових якостях. Соболь і Хименюк хорошо в ... Читати далі »

Перегляди 163 | Дата: 15.11.2020