Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Березень » 04

У Вінницькому технічному коледжі провели пізнавально-розважальний конкурс «Дівчина-лідер». В змаганнях взяли участь чотири учасниці. Вони боролися за перемогу в трьох конкурсах. Після візитки (представлення) студентки відповідали на запитання журі, до якого входили колишні випускники технічного коледжу. Це медалістка юнацької Олімпіади із легкої атлетики Джойс Коба, призер чемпіонатів світу з боротьби серед майстрів Борис Максимчук, «Міс Вінниця-2020» Оксана Коломієць і колишня голова студРади коледжу Оксана Коляденко. – Згідно із умовами, вони уявляли себе гостями радіостудії, яким задають запитання в прямому ефірі. Серед них були й жартівливі, – каже директорка центру «Юність» Вінницького технічного коледжу Ірина Власюк. В творчому конкурсі дівчата проявили свої таланти. Але цього разу всі вони вирішили співати. Перемогла Вікторія Лапчук, третьокурсниця економічного відділення. Новоспечена «Дівчина-лідер» вразила журі гарним виконанням сучасної естрадної пісні. Інші учасниці були визнані лауреатками в різних номінаціях. Вони отримали солодощі, грошові премії від студентського профкому, сертифікат до магазину «Максимус».

Перегляди 195 | Дата: 04.03.2020

Директор Вінницької МДЮСШ № 1 Сергій Таранчук раніше займався багатьма видами спорту, переважно – єдиноборствами. Він є майстром спорту із греко-римської боротьби, кандидатом у майстри спорту із вільної боротьби. Також займався самбо і дзюдо, а ще трохи хокеєм на траві, легкою атлетикою і волейболом. Після завершення вишу Сергій Таранчук працював в сфері економіки, а після отримання другої вищої освіти – тренером. Не дивно, що такій багатогранній особистості довірили керувати провідним спортивним закладом нашого міста. Першу спортшколу Сергій Таранчук очолює трохи більше року. – За останній рік показники нашої спортшколи в рейтингу ДЮСШ першої категорії стабільно зростають. Водночас завдяки підтримці міського голови Сергія Моргунова і голови міського спорткомітету Сергію Краєвському у нас покращується матеріальна база. Взагалі вона дуже потужна. Маємо власний стадіон у Центральному парку. За останній рік осучаснили свою тренажерну залу, докупили необхідні тренажери, – каже Сергій Таранчук. Діють чотири відділення У МДЮСШ № 1 діють чотири відділення: легка атлетика, хокей на траві, художня гімнастика і настільний теніс. Тобто культивуються престижні олімпійські види спорту, де й конкуренція неабияка. – Хокей на траві умовно розділяється на два сезони. Влітку заняття відбуваються на полі в Центральному парку культури і відпочинку. Взимку діти займаються індорхокеєм (хокеєм у приміщенні) в манежі «Колос» та школах № 20, № 22 і № 25. Легкоатлети влітку тренуються на стадіоні, ... Читати далі »
Перегляди 194 | Дата: 04.03.2020