Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Лютий » 03

Вперше у Вінниці та вшосте в Україні відбувся загальнонаціональний семінар з тхеквондо. Знаннями та навичками з українськими прихильниками південнокорейського бойового стилю ділився Джаєшу Лі. Він – представник Всесвітнього центру тхеквондо (олімпійська версія ВТФ) та збірної Південної Кореї.
– У Вінниці вперше, - каже Джаєшу Лі. – Раніше з аналогічною метою приїздив до Харкова, Києва та інших великих міст вашої країни. Радий, що українські спортсмени прагнуть до зростання.
Семінар тривав три дні і включав в себе практичні заняття і лекції. Останні мали дати більш широке розуміння тхеквондо, як бойового мистецтва.
– Прийоми всюди однакові, але швидкість і точність їх виконання дещо різниться. Під час роботи з корейським майстром це було відчутно помітно. Одним словом, є над чим працювати, – ділиться враженнями учасник семінару Євген Романенко.
За словами старшого тренера збірної України Олега Нама, семінар зібрав 120 юнаків та дівчат майже з усіх куточків України.
– Такі заходи необхідні для виховання нового покоління спортсменів, які продовжать нашу справу, - розповідає Олег Нам. – Цьогоріч на Олімпіаду у Токіо заявили чотирьох бійців: по двоє хлопців та дівчат. Як тренер, особисто сподіваюсь, що кожен із них потрапить на Ігри.
Фінальним акордом навчання стало вручення чорних поясів. Їх за підсумками семінару отримали 13 юнаків і дівчат.

... Читати далі »

Перегляди 197 | Дата: 03.02.2020

Загальні збори громадської організації «Футбольний клуб «Нива-Вінниця» відбулися у останній день січня. На заході, окрім керівництва команди, членів народного клубу і вболівальників, були присутні голова Вінницького міського спорткомітету Сергій Краєвський, його заступник Роман Семчук, виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровский, голова обласної організації спортивного товариства «Колос» Сергій Татусяк, директор ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Сергій Коваль.  
Президент «Ниви» Вадим Кудіяров нагородив пам’ятними дипломами партнерів і представників ЗМІ, які найбільш активно підтримували «Ниву» протягом 2019 року. Відзначили волонтерів-вболівальників, які постійно працюють на користь клубу. Також передали відзнаку й для Вінницького міського голови Сергія Моргунова, який не зміг бути присутнім на заході. Новим членам організації «Футбольний клуб «Нива-Вінниця» видали картки клубу. В тому числі й Сергію Татусяку, в часи президентства якого наша команда доходила до фіналу Кубка України і грала в єврокубках.
Вадим Кудіяров прозвітував про виконану протягом 2019 року роботу і оприлюднив фінансовий звіт клубу. Серед іншого, він наголосив на успішному виступі «Ниви» U-19, яка наразі лідирує в групі чемпіонату України серед однолітків. Пан Кудіяров вкотре нагадав, що місту і професійному клубу потрібен сучасний футбольний стадіон. І розповів про наявні борги клуб ... Читати далі »

Перегляди 216 | Дата: 03.02.2020