Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Березень » 19

Змішані єдиноборства (ММА) – один з найпопулярніших видів спорту на планеті. Торік у Вінниці провели перший турнір із серії "Road to WWFC". Він викликав великий інтерес вболівальників і зібрав аншлаг у залі.
Тому не дивно, що ідея прижилася. І наприкінці березня у місті над Бугом за підтримки  Голови Вінницької ОДА Валерія Коровія, Вінницької міської ради та численних партнерів відбудеться другий професійний міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств. Це буде одна з основних спортивних подій року. Учасниками змагання стануть провідні бійці з різних регіонів України, Молдови, Чечні та Азербайджану.   
-В рамках турніру відбудеться 12 рейтингових поєдинків у різних вагових категоріях. А також бій за пояс претендента "Road to WWFC"  (у ваговій категорії до 84 кг). Він дає можливість спортсмену далі поборотися за титул чемпіона світу, – відкриває секрети офіційний регіональний представник Міжнародної бійцівської ліги WWFC, депутат Вінницької міської ради Вадим Кудіяров.
Серед учасників другого професійного міжнародного турніру зі змішаних єдиноборств буде низка вінничан.
-Це чемпіони і призери чемпіонатів України з фрі-файту, ММА, годзюрю-карате, ушу-саньда тощо. Після першого турніру  зі змішаних єдиноборств у Вінниці чимало наших провідних  спортсменів вдало виступали на професійному рівні. В тому числі – і в системі турнірів  WWFC, MMA Pro, PFU та інших престижних міжнародних ор ... Читати далі »

Перегляди 375 | Дата: 19.03.2018

- Андрію, вітаю тебе у рядах вінницької "Ниви". Що зумовило обрати саме цю команду?
— Дякую. Це був оптимальний варіант для мене. Тут грає мій брат, і мені завжди хотілось бути з ним в одній команді. Це команда мого рідного міста, тому обрав варіант саме з вінницькою "Нивою".
Тут кваліфікований, дуже сильний тренер, команда з амбіціями.
- Яким був твій футбольний шлях до сьогоднішнього дня?
— До 13 років займався у Вінницькій СДЮШОР, де тренером був Валерій Базалицький. Потім 2 роки грав за Львівське училище фізичної культури («Карпати»). Після дитячого футболу, переїхав до Моршина, де 4 роки виступав за стрийську "Скалу", яка й була моїм останнім клубом до переходу у "Ниву".
- Яке твоє амплуа на футбольному полі? Які чинники найбільше вплинули на вибір?
— Правий або лівий нападник. З дитинства грав на атакуючих позиціях. І тренери завжди ставили на фланзі чи у нападі).
- В цьому сезоні ти двічі грав у складі "Скали" проти "Ниви". При цьому за позицією в одному з матчів діяв персонально проти свого брата Ігоря. Він на той момент, змушений був грати крайнього захисника. Які тоді емоції тебе переповнювали?
— Було незвично грати проти рідного брата в офіційному матчі. Емоції були змішані, але хотілось забити та принести користь своїй команді). Тепер буду робити все можливе, щоб допомагати «Ниві».
- Проведемо паралель ... Читати далі »

Перегляди 308 | Дата: 19.03.2018