Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 11

Вадима Кудіярова у Вінниці добре знають, як людину, яка стояла у витоків відродження професійного футболу. Нині він посідає посаду віце-президента клубу другої ліги «Нива-В». Також Вадим Ігоревич є депутатом Вінницької міської ради, президентом благодійного фонду «Здорова нація», головою обласного осередку громадської організації «Батьківщина молода». А тепер його обрали заступником голови Всеукраїнської молодіжної організації "Батьківщина молода". Це стало наслідком визнання заслуг Вадима Кудіярова на обласному рівні.  

Перегляди 315 | Дата: 11.12.2016

У готелі «Поділля» відбулася щорічна звітна конференція Вінницької обласної федерації футболу.

У колективні члени цієї громадської організації прийняли СФК «Нива-В», а її представники Василь Вовк (почесний президент клубу) і Колінс Нгаха (капітан команди) одразу отримали право голосу, як делегати конференції. Вів засідання голова обласної федерації футболу Ігор Гатауллін. В президії були Василь Вовк, голова обласного відділення НОКУ Павло Хникін, заступник голови спортуправління ОДА Олександр Олійник, начальник обласного відділення фізичного виховання та спорту Міносвіти Геннадій Бочаров та інші спортивні керівники і ветерани футболу.

Про досягнення протягом 2016 року прозвітували виконавчий директор обласної федерації футболу Михайло Прозоровський і заступник голови  обласної федерації футболу Ігор Павленко. Йшла мова про збільшення проведених заходів – за рік їх організували 95. В них взяла рекордна в порівнянні з іншими видами спорту кількість учасників (близько 9 тисяч) та кількість глядачів (близько 149 тисяч). Збірна області серед дівчат 2003-2004 р.н. стала володарем Кубку надій ФФУ у своєму регіоні, а збірна Вінниччини серед ветеранів (понад 40 років) вперше в історії виграла чемпіонат країни!  Одразу три клуби представляли Вінниччину в Кубку України серед аматорів, а головне – відродилася команда майстрів. З нагоди 20-річчя участі «Ниви» в єврокубках відбувся матч проти ветеранів збірної Укр ... Читати далі »

Перегляди 292 | Дата: 11.12.2016

9 грудня в приміщенні готелю «Поділля» відбулася ІІ звітна конференція Дитячо-юнацької футбольної ліги Вінниччини. Її вів голова цієї громадської організації Михайло Дзюба. В президії  також були начальник обласного управління з фізвиховання та спорту при Міносвіти Геннадій Бочаров, виконавчий директор Вінницької обласної федерації футболу Михайло Прозоровський і заступник директора Вінницької ДЮСШ «Прем’єр-Нива» Олег Шикір.

Було ухвалено логічне рішення виключити з числа колективних членів ДЮФЛ області ДЮСШ «Ніка» і ДЮСШ «Інтеграл» (обидві – Вінниця) та ДЮСШ Турбова – в зв’язку з ліквідацією цих спортшкіл. Михайло Дзюба повідомив, що тепер до організації входять 37 колективних членів. Він також звернув увагу, що серед 62 ДЮСШ Вінниччини 39 мають футбольні відділення та відповідних фахівців, але далеко не всі чомусь представлені в обласних змаганнях.    

Директор ОДЮСШ Блохіна-Бєланова Ігор Коваль повідомив, що Дитячо-юнацька футбольна ліга Вінниччини визнана кращою в Україні, а кращою футбольною ДЮСШ – школа «Динамо» (Київ). Це й не дивно, адже змагання ДЮФЛ в нашій області стабільно проводяться в двох лігах, а кількість команд розширюється. Нині їх 59, що на 7 більше, ніж рік тому.

Старший тренер освітянської ДЮСШ Калинівки Сергій Рабцун погодився з тим, що майстерність кращих юнацьких команд регіону постійно зростає. А локомотивом в ... Читати далі »

Перегляди 359 | Дата: 11.12.2016