Наші новини

07.01.2023 Чемпіон світу і гравці Прем’єр-ліги боролися за новорічний футбольний Кубок у Вінниці


29.12.2022 ХУДОЖНЯ ГІМНАСТИКА. Троє вихованок клубу «Elite» стали кандидатами у майстри спорту України


22.12.2022 У Вінниці вшанували найкращих спортсменів і тренерів за підсумками 2022 року


20.12.2022 На спортивному святі для вимушених переселенців Святий Миколай пограв у шахи і баскетбол


20.12.2022 «Маяк» вдесяте виграв відкритий хокейний чемпіонат Вінниці


17.12.2022 Новий керманич важкої атлетики Вінниччини Олександр Кошелєв отримав відзнаку від керівництва Всеукраїнської федерації


05.12.2022 А.Павелко - майже неможливо. А.Шевченко - 50 на 50?...


28.11.2022 Вінничани здобули вісім бронзових медалей на чемпіонаті України з фрі-файту


27.11.2022 Гімнастки вінницького клубу «Еlite» здобули 25 нагород на відкритому Кубку Молдови


26.11.2022 Стартують чемпіонат та Кубок області з футзалу серед аматорських команд



Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Грудень » 08

У СК «Вінниця» відбувся меморіал відомого тренера з гандболу, судді республіканської категорії, одного із засновників федерації гандболу Вінниччини Анатолія Івановича Скибенка. Очолювані ним команди здобували призові місця на юнацьких і студентських чемпіонатах України. Меморіальні змагання відбулися за підтримки відділення НОК України Вінницької області, спорткомітету Вінницької міської ради, федерації гандболу Вінницької області і Вінницької районної організації ФСТ «Колос».

На урочистому відкритті яскраво виступили юні акробати і вокаліст. Хвилиною мовчання згадали Анатолія Івановича. Нагадували про його тренерські і організаторські досягнення і людські чесноти. При цьому в його часи, у 60-х роках, на Вінниччині спостерігався справжній гандбольний бум – ручним м’ячем займалися понад 11 тисяч спортсменів.

На змагання завітала вдова Анатолія Скибенка Зінаїда (майстер спорту з художньої гімнастики), його син Віталій і онук Микола. Учасників привітали спортивні керівники. Голова спорткомітету Вінницької міської ради Сергій Краєвський схвалив започаткування меморіального турніру, який зібрав команди високого рівня. Голова обласної федерації гандболу Олександр Павлюк подякував за підтримку партнерам, завдяки яким стало можливим проведення меморіалу. Голова Вінницької районної організації ФСТ «Колос» Родіон Юсумбелі нагадав, що він є колишнім вихованцем Анатолія Івановича Скибенка, який прищепив йому любов до ганд ... Читати далі »

Перегляди 310 | Дата: 08.12.2016

Вінницька "Нива-В" готуватиметься до другої половини сезону під головуванням нового наставника. Про це у розмові із кореспондентом Vlasno.info розповів віце-президент футбольного клубу Вадим Кудіяров.

– Ми ведемо перемовини більш, ніж з шістьма тренерами, здатними кадрово підсилити команду і виконати завдання на сезон — вийти з Другої ліги, – сказав він. – Це досвідченні спеціалісти, які працювали з командами Прем'єр-ліги. Назвати їх імена я поки не можу, але можу сказати, що в перемовинах є певний прогрес.

За словами функціонера, футболісти вийдуть "із зимової сплячки" 22 грудня, коли завершиться відпустка. На той час колектив матиме нового наставника. Проте, працюватимуть з ним не всі спортсмени, які були "в обоймі" колишнього тренера Юрія Солов'єнка на початку сезону.

– Ми розпрощалися з декількома футболістами, які нам не ... Читати далі »

Перегляди 347 | Дата: 08.12.2016